Tak to już jest ale kreska ewidentnie mocniejszaOczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test tak w razie W
reklama
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
No i to mnie cieszy. Test robiony niestety nie z pierwszego moczu. Ale kończę zabawę z testami bo zbankrutuje.
Kitsune
Moderator
Piękna kreseczka Ja robiłam testy co kilka dni aż do wizyty u lekarza żeby mieć pewność, że druga kreska nadal tam jestNo i to mnie cieszy. Test robiony niestety nie z pierwszego moczu. Ale kończę zabawę z testami bo zbankrutuje.
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Uważacie ze za dwa/trzy tygodnie mogę już się umówić do lekarza?
A dokładnie kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Bo tak koło 6-7 tyg powinno już być widać zarodek. Ewentualnie przy becie ok. 1000. Wcześniej ewentualnie widać pęcherzyk ciążowy.Uważacie ze za dwa/trzy tygodnie mogę już się umówić do lekarza?
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
24 czerwca czyli wynika z tego ze to 4 tydzień
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Zaskoczyłam się dziś ze Beta tak mi skoczyła ale mieści się w normach laboratoryjnych. Lekarz rodzinny mnie uspokoił ale wiadomo chciałabym jak najszybciej udać się do gin
MB91
Fanka BB :)
Ja tak miałam w obu ciążach że w 5 tygodniu szlam i było widać ledwie pęcherzyk, to mnie bardziej stresowało. Idź na spokojnie między 7-9 tc - wtedy już serduszko powinno bić (bliżej 9tc), a przynajmniej powinien być widoczny zarodek Wcześniej stracisz czas i pieniążki a lekarz niewiele Ci powie. Powodzenia!Zaskoczyłam się dziś ze Beta tak mi skoczyła ale mieści się w normach laboratoryjnych. Lekarz rodzinny mnie uspokoił ale wiadomo chciałabym jak najszybciej udać się do gin
reklama
Ja akurat byłam dość szybko bo w 5 tyg ale to że wzgledu na poprzednia ciąże pozamaciczna i lekarz wolal wolal szybciej sprawdzić czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu.Ja tak miałam w obu ciążach że w 5 tygodniu szlam i było widać ledwie pęcherzyk, to mnie bardziej stresowało. Idź na spokojnie między 7-9 tc - wtedy już serduszko powinno bić (bliżej 9tc), a przynajmniej powinien być widoczny zarodek Wcześniej stracisz czas i pieniążki a lekarz niewiele Ci powie. Powodzenia!
Przyrosty bety to min 66% co dwa dni, ale te normy są tak szerokie ze ciężko na ich podstawie się porównywać
Myślę że taki 7-8tc można iść sprawdzać