Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A moja Hania nadal pupką w dół... Ktoś jeszcze tak ma?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja!!Ja!! U mnie cały czas było położenie główkowe, a na wczorajszym usg okazało się że mała się odwróciła i jest główką do góry, położenie podłużne miednicowe. Kasiulka będziesz miała z tego powodu cc??Bo to podobno wskazanie właśnie do cc.A moja Hania nadal pupką w dół... Ktoś jeszcze tak ma?
Ja!!Ja!! U mnie cały czas było położenie główkowe, a na wczorajszym usg okazało się że mała się odwróciła i jest główką do góry, położenie podłużne miednicowe. Kasiulka będziesz miała z tego powodu cc??Bo to podobno wskazanie właśnie do cc.
Ja czekam do poniedziałku do wizyty u mojej lekarki. Wczoraj lekarz który mi robił usg mówił że bezwzględnie cesarka bo przy pierwszej ciąży poród sn byłby zbyt niebezpieczny a i tak pewnie skończyło by się na cc. Tyle że on nie ma dyżurów w szpitalu w którym będę rodzić i mówił że nie wie jak to jest w tym moim. Mam nadzieję że w tym moim podejście mają takie samo, a jak nie to zmienię szpital, bo szczerze to bałabym się o maluszka przy takim ułożeniu. W poniedziałek wszystko się wyjaśni. Ale miałam wczoraj niespodziankę.Tak, będę miała CC, jak do 1 czerwca poród sam się nie zacznie to dostanę skierowanie do szpitala...
Ja czekam do poniedziałku do wizyty u mojej lekarki. Wczoraj lekarz który mi robił usg mówił że bezwzględnie cesarka bo przy pierwszej ciąży poród sn byłby zbyt niebezpieczny a i tak pewnie skończyło by się na cc. Tyle że on nie ma dyżurów w szpitalu w którym będę rodzić i mówił że nie wie jak to jest w tym moim. Mam nadzieję że w tym moim podejście mają takie samo, a jak nie to zmienię szpital, bo szczerze to bałabym się o maluszka przy takim ułożeniu. W poniedziałek wszystko się wyjaśni. Ale miałam wczoraj niespodziankę.