reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny co o tym myślicie?

Misia1996

Zaciekawiona BB
Test zrobiony dziś (24.10.2018) 2 dni po spodziewanej miesiączce

Załączniki

• 20181024_171202.jpg
    20181024_171202.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 499
reklama
reklama
Trzeba zrobić betę. Może być ciąża, a może być tylko ciąża biochemiczna. Miałam takie bladziochy dwukrotnie i beta była niska, a potem przychodził okres. A i ginekolog w bardzo wczesnej ciąży nie dojrzy jej na obrazie USG - bardziej to czy rozwija się prawidłowo zobrazuje przyrost beta HCG.

Ja mialam 2 razy bladziutka kreske. Maz sie smial ze mnie ze sie ciesze, ze jestem w ciazy, a przeciez drugiej kreski nie widac :) ale ja widzialam :) robilam w dzien spodziewanej miesiączki i 2 dni po, kreseczki byly jakby coraz bledsze. A za kolejne 2 dni, krecha tak gruba, ze i mąż od razu uwierzył :D teraz jestem w 7 tygodniu. Bole brzucha zaczęły mi sie tydzien przed okresem. Bylam zla, ze okres mi sie zbliza, jednak ten bol byl jakis dziwny. Inny. Taki rozpierajacy, czulam ukłucia jak siadalam i wstawalam. No i przy siusianiu bardzo mocny bol macicy - chwilowo myslalam ze zapalenie pecherza mam :D
Tak wiec takze jestem zdania ze to ciaza :) juz po cichu mogę Ci gratulowac! :)

Hcg mozesz sobie zrobic przed wizytą. Nie czekaj, bo i tak Cie na krew wysle. A prywatnie badanie hcg to maly koszt, cos kolo 20zl, a jest pewność ;) sama wyczytasz z wynikow jak sie sytuacja przedstawia :)

Ja mialam 2 razy bladziutka kreske. Maz sie smial ze mnie ze sie ciesze, ze jestem w ciazy, a przeciez drugiej kreski nie widac :) ale ja widzialam :) robilam w dzien spodziewanej miesiączki i 2 dni po, kreseczki byly jakby coraz bledsze. A za kolejne 2 dni, krecha tak gruba, ze i mąż od razu uwierzył :D teraz jestem w 7 tygodniu. Bole brzucha zaczęły mi sie tydzien przed okresem. Bylam zla, ze okres mi sie zbliza, jednak ten bol byl jakis dziwny. Inny. Taki rozpierajacy, czulam ukłucia jak siadalam i wstawalam. No i przy siusianiu bardzo mocny bol macicy - chwilowo myslalam ze zapalenie pecherza mam :D
Tak wiec takze jestem zdania ze to ciaza :) juz po cichu mogę Ci gratulowac! :)
Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki i tylko 1 kreska. 2 dni po terminie już byłam widoczna 2 kreska ale blada, dziś 3 dzień i kreska różnie bardzo blada. Ela 4 dni przed miesiączka zaczął boleć mnie brzuch, teraz boli tak inaczej jak by skurcze które trwają kilka sekund A czasami aż zakluje. No i czuje od czasu do czasu że coś ze mnie leci idę do łazienki z pewnością żele to okes bo piersi są opuchnięte i bolą A tu biały śluz. Więc mi również wydaje się że To nie na miesiączke tylko ciąża z moich obliczeń wynika że to może być ponad 3 tydzień. Pocieszylas mnie kochana tą wiadomością i również Ci gratuluję!

Dziewczyny teraz zrobiłam na wieczór 3 Test i ten ten wyszedł pozytywnie, najbardziej ze wszystkich rozowa 2 kreska. Tylko zauważyłam gdy się podcieralam różowa krew na papierze?? Co to może znaczyć?

Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki i tylko 1 kreska. 2 dni po terminie już byłam widoczna 2 kreska ale blada, dziś 3 dzień i kreska różnie bardzo blada. Ela 4 dni przed miesiączka zaczął boleć mnie brzuch, teraz boli tak inaczej jak by skurcze które trwają kilka sekund A czasami aż zakluje. No i czuje od czasu do czasu że coś ze mnie leci idę do łazienki z pewnością żele to okes bo piersi są opuchnięte i bolą A tu biały śluz. Więc mi również wydaje się że To nie na miesiączke tylko ciąża z moich obliczeń wynika że to może być ponad 3 tydzień. Pocieszylas mnie kochana tą wiadomością i również Ci gratuluję!
Tak, to dziwne kłucie :) mysle my to wlasnie zagnieżdżanie sie zarodka :) a biust bolal bardzo i boli do tej pory :( a troche go mam, wiec spanie z takim bolacym balastem to nie lada wyczyn :D ale wszystko jest przyjemniejsze jak zna sie tak wspaniala przyczyne bólu :) dawaj koniecznie znac jak wrocisz od lekarza!

Tak, to dziwne kłucie :) mysle my to wlasnie zagnieżdżanie sie zarodka :) a biust bolal bardzo i boli do tej pory :( a troche go mam, wiec spanie z takim bolacym balastem to nie lada wyczyn :D ale wszystko jest przyjemniejsze jak zna sie tak wspaniala przyczyne bólu :) dawaj koniecznie znac jak wrocisz od lekarza!
Właśnie zrobiłam 3 Test teraz wieczorem, kreska wyszła najbardziej różowa ze wszystkich. Ale zaniepokoilo mnie to że gdy podcieralam się na papierze była różowa krew..

reklama
Do góry