reklama
Rozwiązanie
Super, gratuluję
Misia1996
Zaciekawiona BB
W środę mam wizytę u ginekologaNo ja widzę tą drugą kreskę od razu. Może najlepiej pójdź na to beta hcg. Będzie najpewniej
Po spodziewanej miesiączceTo już jest po spodziewanej miesiączce czy przed?
reklama
wisna
Fanka BB :)
Trzeba zrobić betę. Może być ciąża, a może być tylko ciąża biochemiczna. Miałam takie bladziochy dwukrotnie i beta była niska, a potem przychodził okres. A i ginekolog w bardzo wczesnej ciąży nie dojrzy jej na obrazie USG - bardziej to czy rozwija się prawidłowo zobrazuje przyrost beta HCG.
Ja mialam 2 razy bladziutka kreske. Maz sie smial ze mnie ze sie ciesze, ze jestem w ciazy, a przeciez drugiej kreski nie widac ale ja widzialam robilam w dzien spodziewanej miesiączki i 2 dni po, kreseczki byly jakby coraz bledsze. A za kolejne 2 dni, krecha tak gruba, ze i mąż od razu uwierzył teraz jestem w 7 tygodniu. Bole brzucha zaczęły mi sie tydzien przed okresem. Bylam zla, ze okres mi sie zbliza, jednak ten bol byl jakis dziwny. Inny. Taki rozpierajacy, czulam ukłucia jak siadalam i wstawalam. No i przy siusianiu bardzo mocny bol macicy - chwilowo myslalam ze zapalenie pecherza mam
Tak wiec takze jestem zdania ze to ciaza juz po cichu mogę Ci gratulowac!
Misia1996
Zaciekawiona BB
Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki i tylko 1 kreska. 2 dni po terminie już byłam widoczna 2 kreska ale blada, dziś 3 dzień i kreska różnie bardzo blada. Ela 4 dni przed miesiączka zaczął boleć mnie brzuch, teraz boli tak inaczej jak by skurcze które trwają kilka sekund A czasami aż zakluje. No i czuje od czasu do czasu że coś ze mnie leci idę do łazienki z pewnością żele to okes bo piersi są opuchnięte i bolą A tu biały śluz. Więc mi również wydaje się że To nie na miesiączke tylko ciąża z moich obliczeń wynika że to może być ponad 3 tydzień. Pocieszylas mnie kochana tą wiadomością i również Ci gratuluję!Ja mialam 2 razy bladziutka kreske. Maz sie smial ze mnie ze sie ciesze, ze jestem w ciazy, a przeciez drugiej kreski nie widac ale ja widzialam robilam w dzien spodziewanej miesiączki i 2 dni po, kreseczki byly jakby coraz bledsze. A za kolejne 2 dni, krecha tak gruba, ze i mąż od razu uwierzył teraz jestem w 7 tygodniu. Bole brzucha zaczęły mi sie tydzien przed okresem. Bylam zla, ze okres mi sie zbliza, jednak ten bol byl jakis dziwny. Inny. Taki rozpierajacy, czulam ukłucia jak siadalam i wstawalam. No i przy siusianiu bardzo mocny bol macicy - chwilowo myslalam ze zapalenie pecherza mam
Wtedy powinna być już dość wyraźną kreską bez doszukiwabia cienia. Choć jedynie lekarz może stwierdzić ciążę jeśli testy tak wyglądają.W środę mam wizytę u ginekologa
Po spodziewanej miesiączce
Tak, to dziwne kłucie mysle my to wlasnie zagnieżdżanie sie zarodka a biust bolal bardzo i boli do tej pory a troche go mam, wiec spanie z takim bolacym balastem to nie lada wyczyn ale wszystko jest przyjemniejsze jak zna sie tak wspaniala przyczyne bólu dawaj koniecznie znac jak wrocisz od lekarza!Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki i tylko 1 kreska. 2 dni po terminie już byłam widoczna 2 kreska ale blada, dziś 3 dzień i kreska różnie bardzo blada. Ela 4 dni przed miesiączka zaczął boleć mnie brzuch, teraz boli tak inaczej jak by skurcze które trwają kilka sekund A czasami aż zakluje. No i czuje od czasu do czasu że coś ze mnie leci idę do łazienki z pewnością żele to okes bo piersi są opuchnięte i bolą A tu biały śluz. Więc mi również wydaje się że To nie na miesiączke tylko ciąża z moich obliczeń wynika że to może być ponad 3 tydzień. Pocieszylas mnie kochana tą wiadomością i również Ci gratuluję!
Misia1996
Zaciekawiona BB
Właśnie zrobiłam 3 Test teraz wieczorem, kreska wyszła najbardziej różowa ze wszystkich. Ale zaniepokoilo mnie to że gdy podcieralam się na papierze była różowa krew..Tak, to dziwne kłucie mysle my to wlasnie zagnieżdżanie sie zarodka a biust bolal bardzo i boli do tej pory a troche go mam, wiec spanie z takim bolacym balastem to nie lada wyczyn ale wszystko jest przyjemniejsze jak zna sie tak wspaniala przyczyne bólu dawaj koniecznie znac jak wrocisz od lekarza!
reklama