reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziewczynka czy chłopczyk?

Dziewczyny wrzuciłam nową listę sporządzoną wg. osób na wątku zamkniętym jak coś nie tak to dajcie znać :-):-):-)

reklama
A ja się wczoraj dowiedziałam, że będzie SYNEK !!!!!!!!!
Brzuch ani trochę nie rozlał mi się na boczki-mam taką piłeczkę z przodu (z tyłu patrząc na mnie nikt nie powiedziałby, że jestem w ciąży,bo oprócz brzuszka i biustu nic mi się nie powiększyło:happy::happy::happy:)

Ankami staram się być opanowana jak najbardziej potrafię, ale stres zazwyczaj bierze górę:-:)-:)-(. Ogólnie mówiąc-jest ma bardzo trudno. Wczoraj wylądowałam u mojej pani gin z lekkim plamieniem-przebadała mnie z każdej strony i powiedziała, że na receptę może mi zapisać jedynie spokój i wytrwałość, bo farmakologicznie mi nie pomoże.Zaraz po wizycie pojechałam do szpitala,siedziałamtam do wieczora. Jutrojadę znowu na cały dzień:-(. ale szcerze mówiąc bardziej stresujące jest dla mnie myślenie co się tam dzieje, niż dojazd i bycie w szpitalu:-:)-:)-:)-(

Sensi, domyślam się, że najgorsze jest myślenie o tym wszystkim, a z kolei trudno nie myśleć. Właśnie kiedy powinny włączyć się instynkt i intuicja, Ty musisz sporo uwagi poświęcić rozsądkowi. Trzymaj się Laseczko. Będę wspierać Ciebie i Twojego Tatę w moich codziennych wieczornych refleksjach.

Mnie przeczucia juz zawodza, ma poczatku czulam ze dziewczynka,a lekarz za pierwszym razem ze chlopak, za drugim ze dziewczyna za trzecim ze chlopak i badz tu madry i pisz wiersze:confused:

reklama
Do góry