reklama
Dziekuje Jeszcze Raz Teraz Sie Zgadza !! Mam Nadzieje Ze Juz Jak Najszybciej Sie Urodzi He He !!
Gratuluje !!
My sie chyba spodziewamy Corci ale nie wiemy na 100%!! bo ost.usg mialam w marcu !!
My sie chyba spodziewamy Corci ale nie wiemy na 100%!! bo ost.usg mialam w marcu !!
Z ostatniego usg wynika, że będę miała drugą dziewczynkę
Na początku miałam cichą nadzieję, że będzie to Dawid, ale .... najważniejsze, ze jest zdrowe.
Teraz tylko wybrac imię dla dziewczynki :-) może Natalia - jeszcze nie wiem.
Na początku miałam cichą nadzieję, że będzie to Dawid, ale .... najważniejsze, ze jest zdrowe.
Teraz tylko wybrac imię dla dziewczynki :-) może Natalia - jeszcze nie wiem.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Gaddula Twoja starsza na pewno bardziej si.ę ucieszy z siostry :-) jak nie teraz to kiedyś jak będzie mogła pogadać sobie z nią o chłopakach, ciuchach, kosmetykach i.t.p. bo przerwa między nimi nie będzie tak duża. Ja mam siostre starszą prawie 5 lat i to było zawsze sporo ale teraz to namiętnie do siebie wydzwaniamy o plotkujemy o pierdołach i to jest najfajniejsze
Gaddula Twoja starsza na pewno bardziej si.ę ucieszy z siostry :-) jak nie teraz to kiedyś
Jak narazie to ma różne dni - raz całuje brzuszek i mówi, że to jej dzidzia, a czasami chodzi z pistoletem (takim na wode) i robi "pif-paf nie ma dzidzi"
Zobaczymy jak to będzie jak mała już się urodzi.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Jak narazie to ma różne dni - raz całuje brzuszek i mówi, że to jej dzidzia, a czasami chodzi z pistoletem (takim na wode) i robi "pif-paf nie ma dzidzi"
Zobaczymy jak to będzie jak mała już się urodzi.
będzie dobrze, co najwyżej będzie ją trochę podszczypywać " z miłości" jak mama nie patrzy.
będzie dobrze, co najwyżej będzie ją trochę podszczypywać " z miłości" jak mama nie patrzy.
Oby na podszczypywaniu się skończyło
Gorzej jak będzie chciała ją karmić - już dzisiaj kupując loda kupiła dwa jeden dla niej i drugi dla dzidzi - nie dała sobie wytłumaczyć, ze dzidzia nie będzie jadła lodów.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Gaddula, a kupujesz na przyszły sezon jakąś podwójną spacerówkę? Bo mała może prostestować jak zobaczy siostrę w wózku no chyba, że dacie jej poprowadzić:-)
reklama
My już nie używamy wózka od dłuższego czasu - teraz jak idziemy na spacer to na nóżkach ewentualnie na trójkołowym rowerku.
Dominika widząc jakiś wózek krzyczy, ze też taki chce (dla siebie) i dlatego troszkę się obawiam co to będzie jak kupimy wózek dla dzidzi. Staram się jej tłumaczyć, ze będzie miała małą dzidzię i będzie ją wozić w wózku - narazie jest na tak, ale zobaczymy jak to będzie.
Im bliżej terminu tym mocniej sie obawiam co to będzie, gdyż od jakiegoś czasu nie chce spać sama tylko z nami, chce kaszkę z butelki a nie z miseczki i cały czas o sobie mówi "mała dzidiza"
Dominika widząc jakiś wózek krzyczy, ze też taki chce (dla siebie) i dlatego troszkę się obawiam co to będzie jak kupimy wózek dla dzidzi. Staram się jej tłumaczyć, ze będzie miała małą dzidzię i będzie ją wozić w wózku - narazie jest na tak, ale zobaczymy jak to będzie.
Im bliżej terminu tym mocniej sie obawiam co to będzie, gdyż od jakiegoś czasu nie chce spać sama tylko z nami, chce kaszkę z butelki a nie z miseczki i cały czas o sobie mówi "mała dzidiza"