reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy Chłopczyk?

Jakiej płci jest Twoje maleństwo??

• dziewczynka

Głosów: 13 39,4%
  • chłopczyk

Głosów: 14 42,4%
  • jeszcze nie wiem,ale chcę wiedzieć przed porodem

Głosów: 4 12,1%
  • nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :)

Głosów: 2 6,1%

• Wszystkich głosujących
    33
Monika przestan martwic sie na zapas. W kazdym jednym senniku jak sprawdzisz, to zawsze negatywne sny znacza cos milego i pozytywnego. Z tym Twoim tez napewno tak bedzie. :tak:

reklama
Aph Dzięki! Dzisiejszej nocy to chyba z wrażenia balam się zasnąć, by znowu coś mi się nie przyśniło. A poza tym synuś cały czas mnie tak kopał i się wiercić, że na prawdę nie dało się spać :no: Jestem wykończona. Chyba zaraz położe się i podrzemię sobie.

Monika proszę przestać natychmiast :no: nie wiesz o tym że w ciąży śnią się przeróżne rzeczy :-( - od mega przyjemnych po okropne i przerażające i o niczym to nie świadczy - do żadnego sennika nawet nie zaglądaj bo w naszym stanie ma prawo się tak durnowato śnić :tak: . I podobno w ciązy te sny są bardzo niestety realistyczne. Napewno jest wszystko dobrze - po prostu trafiłaś na jeden z tych ochydnych biedaku snów. Życzę dzisiaj czegoś słodkiego - tak jest niech Ci się przyśni śliczna, zdrowa i wołająca mama :) a co :tak:

hehe teraz widzę że nie dopisałam "dzidzia" w poprzednim poście i wyszło że CI o córeczce piszę "śliczna, zdrowa i wołająca mama" :)

mysle ze to jednak ze wzgledu na zdrowie dzidzi te USG nie jest tak czesto robione, pewnie gdybysmy poprosily to na kazdej wizycie bysmy mialy USg ale wlasnie nie o to chodzi :-)

mysle ze najpierw musialabys zaplacic:dry: ,u prywatnego ginekologa tez robia USG tak czesto jak masz wizyte(przynajmniej moja siostra tak miala),poza tym jest to tu juz lata praktykowane i dzidziusie rodza sie zdrowe jak ryba:tak:

reklama
Do góry