gdybym była pewna, że ten test z moczu faktycznie pokaże płeć dziecka to kupiłabym go, piszą że w USA jest sprzedawany w aptekach więc trudno powiedzieć...poczekam na informację od kupujący na Allegro. Niestety juz 2 Panie nie potwierdziły wiarygodnosci testu z moczu, jeszcze poczekamy na pozostałe 4 opinie.
ma-mi - SP 7 faktycznie remontują ale na razie tylko z zewnątrz, troszkę się przeraziłam jak weszłam do środka bo szkoła chyba nie remontowana od kilkudziesięciu lat. Może do września coś się zmieni?
Pójdę na usg 3d to moze uda mi się podglądnąć moją dziecinkę. Powiedzcie czy Sereda ma usg 3d i 4 d ? i czy normalnie zarejestruje mnie na NFZ? Nie chciałabym aby mnie badał tylko samo usg. Nie mam niestety dobrych doświadczeń z tym lekarzem, w pierwszej ciąży faszerował mnie hormonami bo twierdził, że ciąża jest zagrożona, po konsultacji u 2 innych lekarzy okazało się że hormony są całkowicie niepotrzebne, również leki na podtrzymanie ciąży są do odstawienia, ciąża całkowicie prawidłowa, zresztą ja się czułam super, zero jakichkolwiek objawów zagrożenia, dosłownie nic nawet mdłosci nie miałam. Dobrze, ze poszłam sprawdzic to zagrożenie bo dziwne to dla mnie było - niby ciąża zagrozona a ja całą ciąże do pracy chodziłam i nigdy nie byłam w szpitalu. Zmieniłam lekarza na Zielińskiego i do porodu chodziłam już do niego. Przez te hormony bardzo przytyłam w ciąży /+ 35 kg/, rosłam dosłownie w oczach i poród również był dość ciężki, wywoływany sztucznie po terminie, generalnie nic fajnego
teraz faktycznie jakoś bardziej przeżywam ta ciążę, może dlatego ze wiem już mniej więcej co i jak i jak szybko minie ten fajny czas chodzenia z brzuszkiem :-)
Porodu się nie boję, wszystko jest do przeżycia nawet dość trudne chwile.
Ja to się rozpisuje, co? ale generalnie lubię sobie "pogadać" ;-)