gosiah
Mamusia Tomusia
Kania25: my dzisiaj byliśmy właśnie na Wejhera u okulisty. Najpierw będą kropić malutkiemu oczka 3 razy co 15 min a potem idziesz do lekarza. Jak nie będzie dużo bobaskó to wszystko bnędzioe trwało krócej niż 2 godzinki. Badanie jest okrpne-ja nie wytrzymałąm i się poryczałam. Niestety coś się zaczyna dziać w lewym oku i mamy przyjść znowu na to samo za 9 dni :-( a potem za miesiąc z racji tego, ze mały przy porodzie ważył poniżej 2 kg.
Cieszę się, ze mam to za sobą.
Aa..i możesz karmić małego do 1 zakrapiania oczu-później już nie wolno.
To, że się schizujesz to normalka- ja też tak miałąm przez pierwszy tydzień, Jak Toemk kichnął to nie spałam całą noc i na drugi dzień wezwałąm pediatrę do domu bo się bałam,że jakieś chorubsko złapał. Całe szczęście okzałam się BARDZO nadwrażliwą matka-ale ja mam to gdzieś. WOle sprawdzić 3 razy ale być spokojna.
Kania a gdzie rodziłaś? na Zaspie? my właśnie jutro lecimy tam na kontrole. Ale moja learz prowadząca jest bardzo miła (Sabiniarz) i mam do niej zaufanie. Zawsze możesz zmienić lekarza.
Pozdrawiam Was mocno i życzę udanego dnia
Cieszę się, ze mam to za sobą.
Aa..i możesz karmić małego do 1 zakrapiania oczu-później już nie wolno.
To, że się schizujesz to normalka- ja też tak miałąm przez pierwszy tydzień, Jak Toemk kichnął to nie spałam całą noc i na drugi dzień wezwałąm pediatrę do domu bo się bałam,że jakieś chorubsko złapał. Całe szczęście okzałam się BARDZO nadwrażliwą matka-ale ja mam to gdzieś. WOle sprawdzić 3 razy ale być spokojna.
Kania a gdzie rodziłaś? na Zaspie? my właśnie jutro lecimy tam na kontrole. Ale moja learz prowadząca jest bardzo miła (Sabiniarz) i mam do niej zaufanie. Zawsze możesz zmienić lekarza.
Pozdrawiam Was mocno i życzę udanego dnia