reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Wiesz dzieci mają takie zachowanie a jeszcze swoją drogą nerwy...o te to one potrafią pokazać,bo nie wiem czy wiecie że takie wcześniaki są okropnymi nerwusami.Przestrzegali mnie przed tym lekarze i wiecie u mnie to się sprawdza.Z jednej strony rozpieszczenie z drugiej nerwowość i istny dom wariatów.

reklama
Witam w ten deszczowy ale wiosenny dzien!przy kawusi!!jejuś marzę o smaku kawy - jestem strasznym jej smakoszem ale jeszcze długo jej nie wypiję hehe!
A w sumie nie mogę doczekać się już rozpieszczania mojego synka! oby tylko już mieć go w domku!

Witam
Znowu chwilke nas nie bylo. Wrocilam do pracy i przez to mam mniej czasu czyt. nie mam czasu. Malego zabieram ze soba wiec wszystko zajmuje mi teraz dwa razy dluzej czasu.
Zaliczylismy kolejna wizyte u pediatry. Malenstwo zaszczepione. Pediatra niezadowolony, twierdzi ze za malo urosl.Ma 4650g i 52 cm. Nie wiem teraz czy mam sie tym martwic , czy tylko pediatra taki nadgorliwy. Sprawdzilam na siatce centylowej i mnie wyszlo prawie w normie. Zobaczymy za tydzien u neuropediatry.
Znowu musimy zrobic usg glowki, test snu i ponownie zawitac u pediatry. Uff sporo tego.

Wydaje mi się że trafiłaś na nadgorliwego pediatre.Przecież wcześniaki wcale tak szybko nie dorównają rówieśnikom urodzonym o czasie .Moja córcia ma ponad 2 i pół roku a waży 12 kg i ma 86 cm wzrostu i jest w normie,a co dopiero taki maluch.

hej hej nie piję kawy bo nie chcę narażać póki co maleństwa na razie za wcześnie jak dla mnie jeśli chodzi o używki i takiego maluszka. powiedzcie mi przy okazji bo Igorek miał dziś USG i wyszło krwawienie I stopnia i nigdzie nie mogę nic znaleźć co oznacza i jestem załamana a pani doktor jest beznadziejna i nic nie potrafiła mi powiedzieć :( ratujcie

reklama
Julcia nie miała wylewów.Wiesz zaraz ci wkleje na priate coś co znalazłam na ten temat.Kochana nie przejmój sie za bardzo,bo sporo wcześniaczkow wychodzi z wylewów bez szwanku i rozwijają się normalnie.

Do góry