mamaIgorka
Aktywna w BB
a dziewczyny powiedzcie czy wasze pociechy miały przetaczaną krew bo ponoć u wcześniaków to normalne i mój chyba niedługo będzie miał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz fajnie,że masz takie warunki bo to musi być superojej w takim razie bardzo cieszę się że nie oglądałam tego filmu myślę że nie jestem na etapie aby oglądać coś takiego. Ja swojego synka też pierwszy raz wzięłam na rączki- w sumie do kangurowania - na patologii noworodka - po skończeniu przez niego miesiąca!!!i właśnie uczucie było niesamowite mleko z wrażenia tryskało lało sie po plecach hihihih a wczoraj godzinkę miałam go na sobie i było cudownie!!!!i też mam nadzieję, że niedługo wszystkie mamy będą mogły kangurować swoje dzieci poczynając już od OITD
Moja Julcia też kilkakrotnie miała przetaczaną krew i to w szpitalu,ale zawsze po transfuzji następował kryzys lekarze tłumaczyli nam,że często u takich wcześniaczków tak bywa bo organizm walczy i to akurat w naszym przypadku bardzo mnie przerażało,zawsze się tego bałam.a dziewczyny powiedzcie czy wasze pociechy miały przetaczaną krew bo ponoć u wcześniaków to normalne i mój chyba niedługo będzie miał
MamoIgorka nie miałam wcale zamiaru cię straszyć.Ja poprostu napisałam jak było w naszym wypadku a przy okazji uprzedzić cię że może tak się zdarzyć,choć mam nadzieje,że u was wszystko będzie ok.Wiadomo co organizm to inaczej reaguje i trzymam kciuki za synusia a jeżeli chodzi o kangurowanie to niestety w szpitalu wojewódzkim w Legnicy tego nie ma.och jej teraz troszkę mnie wystraszyłaś ja mam nadzieję że u mnie przejdzie to spokojnie ech jeszcze tyle przede mną zaraz jadę na kangurowanie i strasznie już się na to cieszę ale wiecie dziwi mnie że nie wszędzie kangurują bo mój szpital jest uważany za jeden z najgorszych szpitali w Polsce więc jesli tu kangurują to gdzie nie????