reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Witam coś cicho na tym wątku..u nas dzisiaj pogoda całkiem całkiem i jeszcze troche wyruszamy na spacerek

Witam koleżanki,
jak pisałam wcześniej Karolek urodził się w 33 tc,a wszystko przez gestoze.Miałam olbrzymie obrzęki,nadciśnienie a na 2 tyg przed rozwiazaniem pojawił sie białkomocz.Przez 3 dni usiłowali mi wywołać poród oksytocyną-bezskutecznie.W momencie kiedy przepływy zaczęły być coraz gorsze,na świat przyszło moje szczęście-Karolek.Pytanie tylko czy trzeba było czekać do tego momentu??Dzięki Bogu wszystko poszło dobrze.
Napiszcie mi,Kochane mamy czy karmiłyście może butelką i jakim mlekiem?
Karolik dostaje NAN H.A.1 ,tylko od jakiegoś czasu robi zieloną kupkę.Pediatra mówi że nie ma sie co kolorem przejmować ale jednak trovhe mnie to martwi.
pozdrawiam,
Kasia.

Moja córci od początku do osiągnięcia przez nią 3 kg. była na alpremie.a potem na NAN1 i znosiła go dobrze.

Jeszcze może któraś z Was mi powie,tak mniej wiecej ile wasze maleństwa zjadały?Karolik ma 5 tyg,zjada średnio 100 ml 7 razy dziennie.Czy to nie za dużo?
pozdrawiam.

Duzo:-)

Macius w wieku 5 tyg zjadał 60-80ml a Adas ok 90ml tylmo ze czasami i po 7-8 razy w ciagu dnia.

A co do mleka to macius na poczatku na bebiku a Adas najpierw na Alpremie a potem na Nanie 1

reklama
Czyli ok,juz myślałam że go przekarmiam.Ale on czasem nawet po 70ml wypluwa smoczek więc chyba zjada tyle ile potrzebuje.
Kunda,fajne te Twoje chłopaki.

Do góry