reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dla Antosia [']
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Możesz próbować do Fundacji Polsat, mają pule na dofinansowanie zakupu leków. Nie wiem jednak czy nie jest już za późno - końcówka roku Ale próbuj
Dziewczyny, wczoraj moja przyjaciółka znalazła zdjęcia moich chłopców na jakimś innym forum!!! Dziewczyna pisała, że to jej dzieci, wcześniaki itd. i ponoć nawet historia identyczna. Koleżanka mówi, że wieczorem tak ją olśniło, że to przecież były zdjęcia i historia moich chłopaków!!! Skasowała historię wybieranych stron i nie pamięta gdzie to było ale szuka tego. Ja jak będę miała wolną chwilę wieczorem to będę szukała, aż mi się wierzyć nie chce, że ktoś może takie rzeczy robić
I jeszcze jedną dziwna sytuacje mam...Nie było mnie jakiś czas i dziś sprawdziłam pocztę na BB, ok kilku dni dostaję wiadomości na temat jakiegoś wózka, tzn. dziewczyny piszą, że jakiś czas temu ja pisałam, że mam ten wózek na sprzedaż, a inne, że używałam tego wózka....O co tu chodzi??? Wysłałam wiadomości do tych użytkowników aby przesłali mi link gdzie pisałam o wózku (którego nigdy nie miałam).
Przez to zastanawiałam się nawet czy nie usunąć wątku o chłopcach, ale szkoda mi :-( Na razie pousuwałam tylko zdjęcia i filmiki.
P.S.: jak tylko znajdę stronę o której pisałam wkleję link.
I jeszcze jedną dziwna sytuacje mam...Nie było mnie jakiś czas i dziś sprawdziłam pocztę na BB, ok kilku dni dostaję wiadomości na temat jakiegoś wózka, tzn. dziewczyny piszą, że jakiś czas temu ja pisałam, że mam ten wózek na sprzedaż, a inne, że używałam tego wózka....O co tu chodzi??? Wysłałam wiadomości do tych użytkowników aby przesłali mi link gdzie pisałam o wózku (którego nigdy nie miałam).
Przez to zastanawiałam się nawet czy nie usunąć wątku o chłopcach, ale szkoda mi :-( Na razie pousuwałam tylko zdjęcia i filmiki.
P.S.: jak tylko znajdę stronę o której pisałam wkleję link.
calzedoniafruczka
Fanka BB :)
Ją słyszałam już o kilku takich przypadkach....
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Niestety zdarzają się takie historie w sieci
A to że idzie w eter to, co napiszemy w sieci..trzeba się z tym liczyć
A to że idzie w eter to, co napiszemy w sieci..trzeba się z tym liczyć
Podziel się: