reklama
Witam wszystkie mamy wcześniaków, czy mogę dołączyc do waszych rozmów
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Justyna witaj
Tu sie w sumie dośc mało dzieje, najwięcej w poszczególnych wątkach.
Jestes mama wczesniaka? Jesli tak, to załóż może swojemu okruszkowi osobny wątek
Tu sie w sumie dośc mało dzieje, najwięcej w poszczególnych wątkach.
Jestes mama wczesniaka? Jesli tak, to załóż może swojemu okruszkowi osobny wątek
rzeczywiście się mało dzieje myślałam że tyle do nadrobienia będzie a tutaj masz. My ochrzciliśmy naszą księżniczkę.
Byłam również u lekarza i niby jest ok ze mną już a miejsca znaleźć sobie nie mogę. Niby dał mi cień nadziei na drugie dzieciątko ale... właśnie lista ale jest ogromna
Byłam również u lekarza i niby jest ok ze mną już a miejsca znaleźć sobie nie mogę. Niby dał mi cień nadziei na drugie dzieciątko ale... właśnie lista ale jest ogromna
mls
Fanka BB :)
U Antosia był znowu kryzys, zapadło się płuco, ale pęcherzyki się goją. Zrobił się z niego mały głód i głośno uomina się o jedzonko.
Malutek miał wylewy III stop[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]nia
[/FONT]
Malutek miał wylewy III stop[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]nia
[/FONT]
calzedoniafruczka
Mis- moze Cie to pocieszy:
Moja corka Antosia - tez wylewy III stop. Zalegala skrzeplina- komory poszerzaly sie. Zrobiono 4 punkcje odbarczajace. Lekarze nie stawiali optymistycznych prognoz choc mowili ze dzieci czasem zadziwiaja.
No i teraz- Tosia 11,5 mies (korygowane 8,5) siedzi, raczkuje, wstaje.
Glowa do gory
Moja corka Antosia - tez wylewy III stop. Zalegala skrzeplina- komory poszerzaly sie. Zrobiono 4 punkcje odbarczajace. Lekarze nie stawiali optymistycznych prognoz choc mowili ze dzieci czasem zadziwiaja.
No i teraz- Tosia 11,5 mies (korygowane 8,5) siedzi, raczkuje, wstaje.
Glowa do gory
mls
Antos zmarl wczoraj
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dla Antosia...
[*]
[*]
reklama
Podziel się: