reklama
mamaIgorka
Aktywna w BB
Witam po prawie 1, 5 roku przerwy!!!!Witam stale bywalczynie i tez nowych rodziców. Nie jestem w stanie ogranąć wszystkich postó napisanych pod moja nieobecność ale trudno!!!jakos sie wdrożę co u was? Moj mały rozwija sie bez zadnych problemów i mam nadzieję że tak zostanie dla nowych rodziców napiszę ze urodził sie w 26 tygodniu z wagą 1260 został już dawno wypisany ze wszystkich poradni. Miałam problem tylko z wagą do dziś jest drobniutki i szczupły ale już w końcu wszedł na a=wagę dobrą oczywiście na 3 centyl a zawsze był poniżej 5 na bilansie 2-latka pani zaskoczył mnie mówiąc że jest wysoki jak na swoj wiek hehe wiec super!!!! sciskam i pozdrawiam gorąco!!!
mamaIgorka
Aktywna w BB
hm... mam nieaktualnego suwaczka i za nic nie wiem jak go zmienic maly juz 3 lata w styczniu a tu odlicza do roczku heheheh
mamaIgorka
Aktywna w BB
Mamo Julci a gdzie wyjeżdzacie? na turnus? jeżdzicie? macie potrzebę? mam nadzieje ze zadnych zmian na gorsze nie bylo? sciskam gorąco
mamaIgorka
Aktywna w BB
mamoośka
Fanka BB :)
Witam.Dawno mnie nie było.Byliśmy w sanatorium w Szklarskiej Porębie tam Jula miała robioną spirometrie płuca i wynik jest super.Płuca ma zdrowe-mam z czego się cieszyć.Poza tym wyleciał jej pierwszy ząbek- kolejna nowina,a co najważniejsze dostała się do przedszkola do 5-cio godzinnej grupy pięciolatków - to coś w stylu zerówki.Mam nadzieje,że sobie poradzi jeśli tak to jako 6 latek idzie do pierwszej klasy.Ma ku temu wszelkie predyspozycje.
Wiecie wszystko byłoby cudowne,gdyby nie to,że Jula zaczęła szybko rosnąć.Czasami w nocy płacze,że bolą ją nóżki.Martwię się trochę.byłam nawet u lekarza,ale p. doktor każe ją obserwować czy bolą ją dwie czy jedna noga.Jak częściej będzie narzekała na jedną to wtedy będą robić jakieś wyniki.Była maleńka a teraz wzrostem przegania rówieśników urodzonych o czasie
Wiecie wszystko byłoby cudowne,gdyby nie to,że Jula zaczęła szybko rosnąć.Czasami w nocy płacze,że bolą ją nóżki.Martwię się trochę.byłam nawet u lekarza,ale p. doktor każe ją obserwować czy bolą ją dwie czy jedna noga.Jak częściej będzie narzekała na jedną to wtedy będą robić jakieś wyniki.Była maleńka a teraz wzrostem przegania rówieśników urodzonych o czasie
Ostatnia edycja:
I mnie tu dawno nie było
MAMO JULCI
Gratki dla JuleczkiCiesze sie ze wyniki sa takei dobre
No i powodzenia w zerowce
A bole wzrostowe hmm,ja bym chyba i tak zrobila Jej badania
Moje mialy podobnie z tym ze jakos nie rosly w tym czasie ale wynik na szczescie wyszly ok
MAMO IGORKA
Witam,bo my sie chyba nie znamy
Ciesze sie ze twoj synus tak ladnie nadrabia wage
Moje ostatnio troszke mi chorowaly i w sumie jeszcze dzisija jade na jedne badania,ale mysle ze juz idzie ku lepszemuTroche sie nacierpaily w tym czasie i spadly z wagi,ale juz pomalutku nadrabiaja
MAMO JULCI
Gratki dla JuleczkiCiesze sie ze wyniki sa takei dobre
No i powodzenia w zerowce
A bole wzrostowe hmm,ja bym chyba i tak zrobila Jej badania
Moje mialy podobnie z tym ze jakos nie rosly w tym czasie ale wynik na szczescie wyszly ok
MAMO IGORKA
Witam,bo my sie chyba nie znamy
Ciesze sie ze twoj synus tak ladnie nadrabia wage
Moje ostatnio troszke mi chorowaly i w sumie jeszcze dzisija jade na jedne badania,ale mysle ze juz idzie ku lepszemuTroche sie nacierpaily w tym czasie i spadly z wagi,ale juz pomalutku nadrabiaja
Mamo julki to super ze julcia sie dostała do przedszkola i super ze badania płuc wyszły dobrze
a u nas Adas nadal ma rehabilitacje ostatnio chodził w kombinezonie ktory bardzo mu sie spodobał, maciek nadal na biofedbecku jeszcze w lipcu a we wrzesniu bedzie komisja w osrodku i zadecyduja co dalej czy zostaje czy wypad
a u nas Adas nadal ma rehabilitacje ostatnio chodził w kombinezonie ktory bardzo mu sie spodobał, maciek nadal na biofedbecku jeszcze w lipcu a we wrzesniu bedzie komisja w osrodku i zadecyduja co dalej czy zostaje czy wypad
reklama
Czesc dziewczyny moze wy mi cos doradzicie. Moj synek (skonczone 5 mies kor 3 mies) nie cierpi lezec na brzuszku. Jak tylko go tak poloze placze a jesli to nie skutkuje to po chwili kladzie glowke na boku wsadza piastke do buzi i ssie. Nie chce podnosic glowki za nic ma podstawiane zabawki, lusterko itp, nie przewraca sie tez ani na boczki ani na plecy czy z powrotem. Nie mam pojecia jak mam go zachecic.
Podziel się: