reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

fajna ta twoja mała,faktycznie tak się wczuwa w tą grę:)a nasz Jakubek zrobił znowu prezencik mamusi na dzień kobiet-znów go rozintubowali:)
mam nadziejkę,że coraz lepiej mu pójdzie to samodzielne oddychanie,tak bardzo bym go już chciała w domku mieć:)
buźki

reklama
Cześć dziewczyny,
ja jutro z samego rana ruszam w droge do Wawy z Frankiem. Powychodziły takie problemy, że...szkoda słów:no: Jak wróce opiszę.
Te nasze maluchy..

cześc :)

dzis bylismy u neurologa i jest ok rozój Aleksa jest odpowiedni do wieku korygowanego, u okulisty też bylismy jak narazie oczka ok :)
bedąc wczoraj w poradni wcześniaków upomniałam się o szczepieni synagisem i okazało się że dostanie je lekarze Aleksa pomineli bo miał swietne wyniki przy wypisie do domu i jakoś nie pomysleli o nim ;)

trzymaj sie mamusiu Jakubka!!zwytrzymaj jeszcze troche-zanim sie obejrzysz bedziesz miala swojego skarbka w ramionach...i szybciutko zapomnisz o tych smutnych momentach.Zreszta kazdego dnia dzieje sie cos nowego..radosnego!!pozdrawiam Cie i zycze duuuzo cierpliwosci!!!!!!!!!!!!

Witam mamusie. powiedzcie mi czy 9.100 i 71 cm to odpowiednia w aga i wzrost jak na 9,5 miesiąca? dodam że julka jest wcześniakiem i gdy sie urodziła ważyła 2.100 i mierzyła 48cm.proszę o odp

reklama
Do góry