reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

widzę, żę nikt więcej z oczkami nie wymyśli więc chyba się przejdę do okulisty..tylko że na wizytę się czeka 3 miechy:-( to się długo pomartwie:sorry:
Moj Dominik tez czasami mruzyl oczka jak patrzyl na swiatlo i nei bylo to nic zlego:tak::tak::tak:Robil to np po tym jak za dlugo ogladal tv lub jak bylismy an spacerku i mocniej wialo
Ale jesli bardzo Cie to martwi to zapisz sie na ta wizyte u okulisty albo przejdz sie na dniach do pediatry:tak::tak::tak::tak:

reklama
Aniu kochana! mnie to by tak nie martwiło jakbym gdzieś nie wyczytała o tym mruzeniu.....no i to wcześniactwo:crazy: Ale pewnie panikuję niepotrzebnie...

A co wyczytalas o tym mruzeniu?
To umow sie do pediatry chcby jutro i Ona powie Tobie czy masz sie martwic czy nie:tak::tak::tak::tak:
A napewno wsyztsko bedzie dobrze

A żewbym pamiętała o co chodziło....gdzieś w gazecie jakiejś, że to może być coś złego. Ale nie wiem czy chodziło o noworodki, niemowlaki......no pewnie się przejdę do pediatry ale muszę prywatnie bo ta państwowa to tylko go ważyć potrafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny - ja tak nie w temacie - napiszcie mi proszę, czy Wy też nie możecie wejść do wątku o Franiu.. Od str 20 mam ino jakiś krzaczek w lewym górnym rogu ekrany:( No i posty mogę pisac w jakiejś takiej uproszczonej edycji tylko..wrrr.. (bez emotikonów, bez spacji itd).

Franowa mamo a moze zaczniej pisac tutaj

Kerna
ja jutro bede u okulisty i jak nie zapomne i bedzie czas to sie zapytam o to mruzenie oczek

reklama
Kunda naprawde mogłabyś?????? Jejku złota kobieta jesteś:tak: Ale jak wyleci Ci z głowy to nie przejmuj się- liczą sie chęci;-)

Do góry