reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

ohhhh....:-):-):-)ja też...ale póki co możesz rozplątać paluchy na jakieś dwa tyg.pisałam w temacie o wychowaniu ale nikt nie odpowiedział. Wiecie może skąd u Michała wzieły się ciagłe wrzaski i absolutne sprzeciwy na wszystko???? nawet jak coś mu siępo prostu nie podoba to od razu wrzeszczy....i tak z tym wrzaskiem cały dzień:confused2::confused2::confused2: jestem wykończona psychicznie Tak ma od czterech dni...:rolleyes2:.

reklama
No też mi tak to wygląda ale on ma 15 m-cy:szok: możliwe??? Przed chwilą znowu miałam akcję pt. "nie chcę kolacji". więc darcie i krokodyle łzy aż mama dała kaszunie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i jak tak będzie to synuś zacznie jeść znowu tylko mleczko:eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
Gosiah dzięki bardzo , ale chciec a móc:wściekła/y: ale próbujemy:-) a ja dzis z rana w moim malutkim, zabitym dechami miasteczku w kwiaciarni natknęłam sie na.....prezentera TV:szok:ale jak sie zwie:eek: nie wiem....

Gosiah gratuluje

Kerna trzymam kciki a bunt dwulatko moze objawic sie wczesniej i trwac nawet bo buntu czetolatka....nic sie nie martw moj Adas tez na wszystko nie

Gosiah
nie wiem czy to to samo ale Maciek miał poszerzone przestrzenie miedzymozgowe i to dosc znacznie...ostatnie usg mial robione jak miał rok i jeszcze wtedy były powiekszone a potem juz nie mialam mozliwosci sprawdzenia bo ciemiaczko zaroslo a neurolog nas nie skierował na rezonans

Kunda: tak to to samo. Ja gdzieś wyczytałam, ze jedyną metodą na zmnieszenie tego/ew. uniknięciu poszerzania się, jest stała rehabilitacja bądź stymulacja dzieciątka. A to, że brzdące mają tą przestrzeń poszerzoną może skutkować w przyszłości, że pewne czynności będą robiły wolniej... nie wiem czy sie tym martwić. Ja i tak będę kochać mojego Tomusia, nawet jak będzie miał tempo żółwia.
Także powiem naszemu rehabilitantowi, że tak szybko się nas nie pozbędzie ;-)

Kunda: a Ty zauważyłąś coś "specjalnego" u Maćka???

KASKA
Fajnei ze mala tak ladnie przybiera na wadze:tak::tak::tak::tak:U nas z tym byl problem od urodzenia:no:i jest do dzisiaj
Jak dzisiaj mala ?

no powiem Ci że dla mnie to też nowość że Michasia tak ładnie je i przybiera bo z Martynią to był koszmar i do dzisiaj jest z tym kłopot jest dużym niejadkiem

chyba powoli zdrowiejemy z grypek

Gosiah gratulacje ale super trzymamy kciuki Kerna również i za Ciebie:tak:

reklama
Kaśka dzięki:-) No wkońcu zdrowiejecie bo ile można!!!!;-) U nas póki co katar jednodnioy:szok: Ja uż wpadłam w panikę, a dzisiaj wsystko minęło:-D

Do góry