reklama
Oby nic sie z tego nie wykluloCześć.Pogoda paskudna więc niestety siedzimy w domku.A i mała coś pokaszluje.
My jzu wychodzimy z choroby i dzisiaj bylismy na spacerku dosyc dlugim
Juz nie daje Im bactrimu i maja koncowke kaszelku:-)
Oby nie bylo tak jak w zeszlym roku,bo chorowaly mi na okraglo od pazdziernika do lutego
U nas dzisiaj w miare okNie pada i nie wieje:-)U nas też pogoda wstrętna: szaro-buro i mży:-(
Wyrazy wspolczucia:-(Byliśmy w czoraj na pogrzebie u wujka mojego Leszka.To jego chrzestny więc nie wypadało nie pojechać
kaśka k
Fanka BB :)
Michasia dzisiaj waży 3640 w ciągu 12 dni przybrała 480
no i jest po szczepieniu
następna dawka po 20 stycznia
mała troszkę popłakuje mi cały dzień i jest niespokojna a niby dzieci po tych szczepieniach śpią i śpią
Martynia nadal musi brać antybiotyk bo gardło kiepskie
więc też siedzimy w domku w większym gronie
no i jest po szczepieniu
następna dawka po 20 stycznia
mała troszkę popłakuje mi cały dzień i jest niespokojna a niby dzieci po tych szczepieniach śpią i śpią
Martynia nadal musi brać antybiotyk bo gardło kiepskie
więc też siedzimy w domku w większym gronie
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kaśka Michałzawsze po szczepieniu był rozdrażniony
Ale u Was chorowanko
Ale u Was chorowanko
gosiah
Mamusia Tomusia
witam się po długiej przerwie.
Mam nadzieję dziewczyny, że u Was jak i u Waszych maluszkó coraz lepiej.
My z Tomkiem powoli kończymy z rehabilitacją. Młody nie ma już wcale napięcia i rehabilitant jest zadowolony z rezultatów. Cieszę się bardzo
Nie ma jeszcze ani jednego zęba i z siadaniem też tak średnio. Ale nic go nie popędzam> Niech sobie robi wszystko w swoim tempie.
Mały ma poszerzoną przestrzeń przymózgową-jest ona poza normą (na +). Troche sie tym stresuje. W styczniu znowu pójdziemy na usg główki i zobaczymy... czy któreś z Waszych dzieciaczkó też miało takie coś???
Poza tym jestem w ciąży i też strasznie obawiam się jej przebiegu. Nie chce powtórki ...mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze
Całuje Was mocno i pozdrawiam
Mam nadzieję dziewczyny, że u Was jak i u Waszych maluszkó coraz lepiej.
My z Tomkiem powoli kończymy z rehabilitacją. Młody nie ma już wcale napięcia i rehabilitant jest zadowolony z rezultatów. Cieszę się bardzo
Nie ma jeszcze ani jednego zęba i z siadaniem też tak średnio. Ale nic go nie popędzam> Niech sobie robi wszystko w swoim tempie.
Mały ma poszerzoną przestrzeń przymózgową-jest ona poza normą (na +). Troche sie tym stresuje. W styczniu znowu pójdziemy na usg główki i zobaczymy... czy któreś z Waszych dzieciaczkó też miało takie coś???
Poza tym jestem w ciąży i też strasznie obawiam się jej przebiegu. Nie chce powtórki ...mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze
Całuje Was mocno i pozdrawiam
GOSIAH
Rzeczywiscie dawno Cie nie było.Super ze jzu konczycie rehabilitacje
Gratuluje fasolinkiTrzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:-)
KASKA
Fajnei ze mala tak ladnie przybiera na wadzeU nas z tym byl problem od urodzeniai jest do dzisiaj
Jak dzisiaj mala ?
Rzeczywiscie dawno Cie nie było.Super ze jzu konczycie rehabilitacje
Gratuluje fasolinkiTrzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:-)
KASKA
Fajnei ze mala tak ladnie przybiera na wadzeU nas z tym byl problem od urodzeniai jest do dzisiaj
Jak dzisiaj mala ?
kerna
http://www.lauraziobro.pl
gosiah gratuluję fasolki i życzę 40 tygodniowej ciąży. ja też się boję powtórki ale jednak zaczęliśmy staranka
reklama
Podziel się: