reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Witam i ja
Dawno mnie tu nie bylo a to dlatego ze mam zepsutego laptopa:-(I korzystam od kogo sie da;-):-)
Dzisiaj moj zostal oddany do naprawy i mam nadzieje ze zrobia mi to jeszcze na dzisiaj:tak::tak::tak:
U nas wszytsko dobrze,dziewczynki troszke przeziebione ale juz z tego wychodza:tak::tak::tak:

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak::tak::tak:

Dowikla no zaczynałam się martwić:tak: Ja tez mam problemy z moim ale jakoś dajemy rade.A jak juz zaczynasz o choróbskach to ja zaczynam sie bać tej nowej grypy....tydzień temu był program wrto rozmawiać na ten temat i potem spac nie mogłam....:no::no::no:

Ja samej grypy sie nie boje:no:Boje sie powiklan po niej:wściekła/y::no:Niestety jak sie ma grype trzeba lezec a kto teraz moze sobie pozwolic na lezenie kilka dni w lozku:no::no::no:Niestety prawie nikt

Witam kobietki przy rannej kawusi.Może którś się ze mną napije?
U nas okres chorób minoł....narazie.
My po Mikołaju.Wczoraj o 16 Julka była na balu mikołajkowym w przedszkolu.Jest przeszczęśliwa bo widziała prawdziwego Mikołaja i wiecie co jak tylko weszłam tam po nią panie stwierdziły,że zagadała go na śmierć...

witam ! macie racje grypa nie jest grozna , gorzne sa powiklania, a wiekszosc osob kotre umieraja na grype po prostu jej nie dolecyzli lub tez mieli jakas inna infekcje grypie towarzysząca jak np zapalenie płuc , złe leczenie, nie lezenie w łozku i tragedia gotowa !! ja polecam picie lub jedzenie czosnku dziala 100%

reklama
No może masz rację... ja się nie bałam dopóki tego cholernego programu nie zobaczyłam. Jak babka z widowni powiedziała, że miałą gorączkę 37,1, poszła do lekarza, on od razu zrobił test, wysłał do szpitala. Z dnia na dzień stan się pogarszał, zapalenie płuc ale wyzdrowiała. Ten lekarz tak zawzięcie tłumaczył, że ta grypa jest grozniejsza, że mówie wam spać nie mogłam. A z czosnkiem się zgadzam, bo nie raz mnie uratował..ja sobie robię mleko z czosnkiem na gorąco..ohydne ale 100% skuteczności:happy:

Do góry