reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Reeety, jak cudnie! Dziękujemy Pawełkowi :) :) :)

Julka ma śródmiżaszowe zapalenie płuc. Nie pomógł Zinat, jedziemy na Sumamedzie Forte.. ale już Biodacyna w zastrzykach wykupiona :(
Właśnie dostała dreszczy od narastającej gorączki (aż ząbkami strzela) i dałam jej Luminal (biegam po necie i szukam opinii na jego temat) ..
Już myślałam, że obejdzie się bez iniekcji bo przez dobę miała 36,8 stopnia po 6 dniowych dobowych wahaniach - 40 stopni.

Czy wasze bąbelki także miały kiedyś dreszcze? Jak je zwalczaliście? Czy powinnam jej już po zakończeniu leczenia zrobić EEG?

reklama
Agawa - tak mi przykro z powodu choroby Juleczki. U nas Wiki miałą takie dreszcze przy narastającej temperaturze, ale lekarz kazał dobrze okryć, żeby nie było zimno i podawać środek na zbicie temperatury.

Pawełku - dziękujemy za piene kwiatki :)

Martynia też chora w czwartek miala prawie 39 gorączki no i dzisiaj ma 37.3 katarek i kaszel strasznie ja męczą no ale narazie daję jej tylko czopki przeciwgorączkowe, syropek, kropelki do noska, robię inhalacje i olepuję plecki w poniedzialek do kontroli pojedziemy oby antybiotyk nie był nam potrzebny

a Julci dużo, dużo zdrówka  :-* :-* :-*

Kasiu , nigdy o tym nie wspominałem,ale na samym początku Pawełek miał mieć na imię Kasia właśnie  :D , ale później się okazało,że "Pawełek"  do niego bardziej pasuje  :laugh:.
Agawo , jak tam zdrowie Juleczki ? Mam nadzieję,że powoli wychodzicie z "dołka" ?
No i co tam z Samotna mamą , cos dawno jej nie było.No i Truskawa tez się cos nie odzywa....nie chwali się Boryskiem....

Mam do Was pytanko. Czy macie możę namiar na jakąś strone z wynikami krwi i moczu u dzieci, bo moja Wiki miała robione i coś mi sie wydaje że są nieciekawe :( Czekam na jakiś namiar.Pozdrowionka

reklama
Do góry