reklama
ologasior
Mama Julci
witam wszystkich, wlasnie wrocilismy od Julci. jak na dzisiejszy dzien jest stabilna zaczeli odlaczac co niektore rurki zaczela przyjmowac wiecej pokarmu. jutro maja ja wazyc czy cos przybiera, tylko z tym wylewem trzeba czekac jeszcze. pozdrawim wszystich i dzieki za slowa otuchy.
grushka
szczęśliwa
ologasior, bedzie dobrze :-)
dziewczyny czy wy podawalyscie pierwsze pokarmy stale wg wieku rzeczywistego czy korygowanego?
moja mala 17.05 konczy czwarty miesiac i nie wiem czy moglabym juz sprobowac z marchewka czy poczekac ten miesiac dluzej. (miesiac wczesniej przyszla na swiat,35tc)
jak myslicie?
dziewczyny czy wy podawalyscie pierwsze pokarmy stale wg wieku rzeczywistego czy korygowanego?
moja mala 17.05 konczy czwarty miesiac i nie wiem czy moglabym juz sprobowac z marchewka czy poczekac ten miesiac dluzej. (miesiac wczesniej przyszla na swiat,35tc)
jak myslicie?
Ja podawalam troszke pozniej (tak okolo miesiaca)ale jak Ty urodzilas w 35 tyg to moze bedziesz mogla wczesniejA co na to pediatra
OLOGASIOR
1900 to ładna wagaMoje wychodzily do domu jak przekroczyly 1800:-)
Trzymam kciuki zeby malutka zaczela szybciutko sama oddychac i przybierac na wadze
OLOGASIOR
1900 to ładna wagaMoje wychodzily do domu jak przekroczyly 1800:-)
Trzymam kciuki zeby malutka zaczela szybciutko sama oddychac i przybierac na wadze
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dziewczyny a ja wlasnie przezyłam masakre w domu..Boże....Michał spadł z przebieraka...nie wiem jak to zrobił. Tak go pilnowałam na kazdym kroku, układałam poduszki...dlaczego teraz go zostawiłam....tak płakał. tteraz nie wiem co robić. Niby sie uspokoił, i bez zadnych problemów w świetnym nastroju poszedł spać, ale ja sie boje!!! Że jednak cos mu sie stało Nie wiem czy budzic go i isc do szpitala? Raczki i nóżki sprawne i raczej nic go nie boli, bo smiał sie i zasnął bez problemu ale nie wiem czy to moga być jakies ukryte urazy w głowie, ze może mózgowi cos mogło sie stać???? Dziewczyny powiedzcie mi cos bo zwariuje. Czuje sie potwornie!! jak mogłam doprowadzic do tego!!!!!chyba dzis nie zasne... Jutro chyba i tak i tak pojde do pediatry ale nie iwem czy moze od razu do szpitala??? No nie wiem co robić
reklama
Kerna moj maly tez mi spadł ale z łozka, zostawilam go na chwile ale ten przez sen tak sie wiercil ze zleciał, nastepnego dnia pobiegłam do lekarza i kazala mi obserwowac jego żrenice czy sa równe , czy nie jest ospały zbytnio i czy nie wymiotuje. nic mu nie było. obserwuj małego , na pewno nic mu sie nie stalo
Podziel się: