reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
witam. kurcze, juz nie pamietam kiedy ostatnio pilam kawe! a nie powiem, troche za nia tesknie.
jesli chodzi o badania genetyczne to pytalam lekarza. jesli wynik jest nieprawidlowy wysylane jest pismo (lub dzwonia) do rodzicow i zalecana jest wizyta w poradni metabolicznej, tam decyduja co dalej. na szczescie u nas wszystko ok.
pozdrawiam i zycze milego dnia.

witam wszystkich :-) pojutrze jade z synkiem do karpacza do szpitala na oddzial pulmonologiczny i nie moge sie dowiedziec czy jest tam hotelik bezplatny dla rodzicow bo w lcy jest a mi mowia ze musze na wlasna reke sobie wynajac a to by mnie wynioslo tysiac zl a gdzie jedzenie i w ogole!

reklama
Mamo Sebastianka, mam prosbe. jak tylko bedziesz mogla napisz jak bylo w Karpaczu - jak wygladal oddzial, badania itp. Moj Kubus ma zalecony wyjazd do Rabki na oddzial pulmologiczny, ale teraz nie jest zle z jego oddechem wiec na troche odpuscilismy. jednak chcialabym wiedziec na przyszlosc jak tam wyglada. bardzo bede wdzieczna. pozdrawiam i zycze udanego pobytu.

Do góry