reklama
efika
Fanka BB :)
witam. kurcze, juz nie pamietam kiedy ostatnio pilam kawe! a nie powiem, troche za nia tesknie.
jesli chodzi o badania genetyczne to pytalam lekarza. jesli wynik jest nieprawidlowy wysylane jest pismo (lub dzwonia) do rodzicow i zalecana jest wizyta w poradni metabolicznej, tam decyduja co dalej. na szczescie u nas wszystko ok.
pozdrawiam i zycze milego dnia.
jesli chodzi o badania genetyczne to pytalam lekarza. jesli wynik jest nieprawidlowy wysylane jest pismo (lub dzwonia) do rodzicow i zalecana jest wizyta w poradni metabolicznej, tam decyduja co dalej. na szczescie u nas wszystko ok.
pozdrawiam i zycze milego dnia.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam.....pogoda się poprawia to prawda...i super bo dziś wyjeżdzam.....pozdrawiam Wszystkie mamusie.....
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam....już po "wczasach"...to taki wypad...."przyjemne z porzytecznym"....ale juz jestem i wszystkie mamcie pozdrawiam.
witam wszystkich :-) pojutrze jade z synkiem do karpacza do szpitala na oddzial pulmonologiczny i nie moge sie dowiedziec czy jest tam hotelik bezplatny dla rodzicow bo w lcy jest a mi mowia ze musze na wlasna reke sobie wynajac a to by mnie wynioslo tysiac zl a gdzie jedzenie i w ogole!
reklama
efika
Fanka BB :)
Mamo Sebastianka, mam prosbe. jak tylko bedziesz mogla napisz jak bylo w Karpaczu - jak wygladal oddzial, badania itp. Moj Kubus ma zalecony wyjazd do Rabki na oddzial pulmologiczny, ale teraz nie jest zle z jego oddechem wiec na troche odpuscilismy. jednak chcialabym wiedziec na przyszlosc jak tam wyglada. bardzo bede wdzieczna. pozdrawiam i zycze udanego pobytu.
Podziel się: