reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
czesc Mamcie, mam pytanko. jak sie dzieciaczek rodzi pobierana jest krew do badan genetycznych. z tego co wiem to jesli wynik jest pozytywny (czyli dziecko jest obciazone) w-wa informuje bezposrednio rodzicow. jak to jest? czy jest jakas informacja w karcie lub ksiazeczce dziecka odnosnie wyniku badania? dzieki za informacje. pozdrawiam.

Moja córcia miała jakieś badania robione...właśnie znalazłam wyniki.....badanie przesiewowe w kierunku Hipotyreoza i
Fenyloketonuria
Nam przesłano wynik.....badanie w normie(prawidłowe)...dziecko nie wymaga dalszego postępowania diagnostycznego....
Pozdrawiam

Ciężko mi to określić...bo to już sporo czasu minęło...a moja córka miała robione te badania jak jeszcze była w szpitalu i niestety nie pamiętam....urodzila sie 30maja a wynik który mam jest z 3lipca...

witam mamcie, u mojego Kubali w ksiazeczce mam naklejke: hipotyreoza, fenyloketonuria i mukowiscydoza oraz date pobrania materialu. ale nic odnosnie wyniku badania! pamietam ze jeszcze w szpitalu pytalam jak informowani sa rodzice o ewentualnej chorobie i cos mi swita ze powiadamiani sa bezposrednio rodzice. nam nikt nic nie mowil wiec chyba wszystko jest ok. dla swietego spokoju zapytam pediatre. pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.

Witam mamuśki i ja.Moja córcia nie miała robionych takich badań o ile wiem,w kazdym razie nic mi o nich nie wiadomo...

czesc Mamuski. u nas pogoda istnie angielska - pada, wieje i zimno! mam pytanie: czy Wasze dzieci mialy objawy alergii albo zostala u nich stwierdzona? jesli tak to czy braly jakies leki na alergie? np zyrtec, claritine? jak dlugo?

reklama
Witajcie.....
U nas pogoda bardzo podobna.....okropnie wieje i pada...buuuuu....
Moja Gosia nie miała żadnej alergii więc ja niestety nie potrafię pomóc...
Pozdrawiam Wszystkie mamusie i zyczę ładniejszej aury....

Do góry