reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Wiesz moja Jula brała BUDESONIT mild- sterydy wziewne.Podawałam jej 2razy dziennie po 2 wdechy.Potem stopniowo było 2 razy po 1 wdechu aż wykluczony został calkowicie.Teraz od dłuższego czasu jest spokój.Wcześniej miała takie sapki- zresztą przy dysplazji płuc to ponoc normalne.Teraz nie ma już śladu po tym wszystkim

reklama
Witaj efika JA osobiście nie podawałam wziewów ale mój kuzyn brał i jeden lekarz mu kazał a drugi kazał\[przestać dawać bo powiedział, że uzależniają dziecko jak są za długo podawane.
I wydaje mi się że jest to różnie zależy od lekarza.

Mojej siostry 2 synów przez od wielu lat są na wziewach mają astme i tylko dzięki nim normalnie funkcjonują bez nich ich życie byłoby nie możliwe.Uważam,że są one potrzebne i nie to,że dziecko się do nich przyzwyczaja ale czasami są one dla dzieci zbawienne.Wziewy leczą płuca i napewno po nich dziecko lepiej oddycha - wiem z własnego doświadczenia tym bardziej,że Jula brała sterydy a wiecie co to znaczy?Dzięki nim pozbyła się dysplazji oskrzelowo-płucnej.Z tego co wiem odstawiac trzeba stopniowo.

witam maluda śpi a ja na chwilkę mogłam usiąść przed komputerem . A jak wstanie to kompiel w basenie bo u nas super pogoda. A i trochę parno jakby na burzę się miało.

reklama
Do góry