reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Cześc mamuśki.Widze,że tu dzisiaj pustkami świeci...Niebo to drżenie kończyn spowodowane jest słabo rozwiniętym układem nerwowym.U nas też tak było na początku to minie.

mojemu Kubusiowi drzala nozka - lekarka powiedziala ze jezeli po dotknieciu jej drzenie ustepuje to wszystko jest ok. po pewnym czasie drzenie ustapilo (nie byl wtedy rehabilitowany).

Cześc mamuśki.Wiecie pamiętam jak po raz pierwszy zobaczyłam swoje dziecko - dobe po porodzie- miała takie drgawki na całym ciele.Jak to zobaczyłam byłam bardzo przerażona - nie dośc że taka kruszynka to jeszcze cała chodziła...ale zarówno lekarze jak i pielęgniarki powiedziały mi,że to normalne u takich wcześniaczków i samo minie.Mieli racja bo po pewnym czasie drgawki się uspokoiły a potem całkowicie mineły.

Hej
Ja zauwazylam ze na poczatku Amelce drżaly nozki i raczki czasami jak przewijalam.Moja kolezanka powiedziala mi ze dzidziusie tak robia.I do tej pory zylam w nieswiadomosci ze to cos z ukladem nerwowym:-D.Na chyba moje szczescie bo ja panikara jestem.U nas to juz dawno minelo jakies pol roku temu albo i dalej wiec nie bede nawet pytac lekarza

Witam wszystkie mamy!
Dziekuje za mile przyjecie!

Piszecie o tym prezeniu sie i wyginaniu do tylu ale czy to bylo od samego poczatku czy od jakiegos czasu? Pytam bo moja Zosia 5 mies(3 korygowane), nie miala zadnych problemow zdrowotnych ale od niedawna(tydzien) prezy sie na przewijaku, robi mostek itp. Czy to etap rozwoju czy cos nie tak?

Hej dziewczyny
I ja w koncu doczekalam sie ladnej pogody:tak::tak::tak:
Zaraz zebieram malucha na dwor i zamierzam sie troche poopalac bo wygladam jak by mnie kto mąką obsypal:-D:-D
Milego dnia

Cześc mamuśki.Witam w piękny dzień.My dzisiaj pół dnia spędziliśmy nad wodą.Julka wychlapała się za wszystkie czasy a i mamusia skorzystała z sytuacji.No chociaż troche opalenizny złapałam.

reklama
Witam wszystkie mamy!
Dziekuje za mile przyjecie!

Piszecie o tym prezeniu sie i wyginaniu do tylu ale czy to bylo od samego poczatku czy od jakiegos czasu? Pytam bo moja Zosia 5 mies(3 korygowane), nie miala zadnych problemow zdrowotnych ale od niedawna(tydzien) prezy sie na przewijaku, robi mostek itp. Czy to etap rozwoju czy cos nie tak?

witaj Anula1, moj niunio robi tez mostek i to jest objawem wzmozongo napiecia miesniowego. pozdrawiam mamusie

Do góry