mamaIgorka
Aktywna w BB
Hej mamuśki! my dziś mieliśmy ciężki dzień odwiedziliśmy 3 poradnie-rehabilitacyjną neurologiczną i neonatologiczną. W sumie wszystko w normie ale też nie za wiele można stwierdzić bo synek jeszcze za malutki. Oczywiście mamy vojtę zaleconą i troszkę się obawiam czy podołam znaczy czy na pewno będę ją wykonywać prawidłowo. Skąd wiedziałyście że dobrze uciskacie? że dobre miejsce akurat trafiłyście jejuś troszkę się martwię i mam nadzieję że na zapas. A jaki czas trzeba ćwiczyć?
A co do kolek mój maluszek jeszcze ich nie ma chociaż pręży się mocno przed każdą kupką. Lekarze podejrzewali kolkę i zapisali mu jakiś preparat który robi apteka on ma w sobie jeden składnik który działa na dzieci usypiająco ponoć bardzo skuteczny ale nie próbowałam bo mój maluszek jeszcze tego nie potrzebuje.
I wiecie tak jeszcze mnie naszło jak dzis byłam w tych poradniach i dopiero wtedy człowiek widzi ile dzieci jest chorych biednych takich ech... to takie niesprawiedliwe.
Życzę spokojnej i przespanej nocki
A co do kolek mój maluszek jeszcze ich nie ma chociaż pręży się mocno przed każdą kupką. Lekarze podejrzewali kolkę i zapisali mu jakiś preparat który robi apteka on ma w sobie jeden składnik który działa na dzieci usypiająco ponoć bardzo skuteczny ale nie próbowałam bo mój maluszek jeszcze tego nie potrzebuje.
I wiecie tak jeszcze mnie naszło jak dzis byłam w tych poradniach i dopiero wtedy człowiek widzi ile dzieci jest chorych biednych takich ech... to takie niesprawiedliwe.
Życzę spokojnej i przespanej nocki