reklama
Moj Stas ma jakby ciemieniuche pod wloskami. Ale biala, nie luszczaca sie, nie zolte luski. Czy to wina szamponu? Czy taka jego uroda? Wiece co z tym moge teraz zrobic? Naoliwiac glowe??? Jakos przy jego dlugiej czuprynce chyba odpada
nie mam pojęciaMoj Stas ma jakby ciemieniuche pod wloskami. Ale biala, nie luszczaca sie, nie zolte luski. Czy to wina szamponu? Czy taka jego uroda? Wiece co z tym moge teraz zrobic? Naoliwiac glowe??? Jakos przy jego dlugiej czuprynce chyba odpada
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
właśnie dlatego Mateusz ma krótkie włoski,bo przy jego zamiłowaniu to płukania włosków miałby syf we włosach. Może dokładnie płucz włoski albo niestety spróbuj oliwką. A jak podrapiesz paznokciem to odchodzi?Moj Stas ma jakby ciemieniuche pod wloskami. Ale biala, nie luszczaca sie, nie zolte luski. Czy to wina szamponu? Czy taka jego uroda? Wiece co z tym moge teraz zrobic? Naoliwiac glowe??? Jakos przy jego dlugiej czuprynce chyba odpada
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, Maciuś też ma coś takiego. Wydaje mi się, że to niedostatecznie spłukany szampon.
U nas chorubsko zawitało.W niedziele popołudniu goraczka 39,1C i tak do tej pory.Wacha sie miedzy 37,8C a 39,2C.jak zbije ,troche jest spokój a póxniej znowu rosnie.Już 2razy biegaliśmy do lekarza.Dzis juz gardło zrobiło się do tego czerwone a z tą gorączka to podobno jakis wirus.Oliwka dostała dzis antybiotyk.Zobaczymy czy pomoże.Meczymy sie okropnie,jęczy,marudzi ,ciągle wisi mi na rękach,nie chce jeść bo gardło boli.Dwa dni była tylko na kiślu i deserkach owocowych ze słoiczków.dzis zjadłą juz troszkę więcej.
A do tego jeszcze święta za pasem,jestem ze wszystkim w tyle,noce też zarwane.masakra.
No to sie wyżaliłam.Oby to szybko sie skończyło i mój skarbek wyzdrowiał.
A do tego jeszcze święta za pasem,jestem ze wszystkim w tyle,noce też zarwane.masakra.
No to sie wyżaliłam.Oby to szybko sie skończyło i mój skarbek wyzdrowiał.
reklama
Podziel się: