reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziecko u pediatry, szczepionki, badania, kichania

reklama
My mamy i elektroniczny i zwykły rtęciowy, którym mierzenie jest stosunkowo uciążliwe ale właśnie zdaniem zaufanego farmaceuty ten rtęciowy jest najlepszy:confused:

Moj Stas ma jakby ciemieniuche pod wloskami. Ale biala, nie luszczaca sie, nie zolte luski. Czy to wina szamponu? Czy taka jego uroda? Wiece co z tym moge teraz zrobic? Naoliwiac glowe??? Jakos przy jego dlugiej czuprynce chyba odpada:baffled::confused:

Moj Stas ma jakby ciemieniuche pod wloskami. Ale biala, nie luszczaca sie, nie zolte luski. Czy to wina szamponu? Czy taka jego uroda? Wiece co z tym moge teraz zrobic? Naoliwiac glowe??? Jakos przy jego dlugiej czuprynce chyba odpada:baffled::confused:
właśnie dlatego Mateusz ma krótkie włoski,bo przy jego zamiłowaniu to płukania włosków miałby syf we włosach. Może dokładnie płucz włoski albo niestety spróbuj oliwką. A jak podrapiesz paznokciem to odchodzi?

U nas chorubsko zawitało.W niedziele popołudniu goraczka 39,1C i tak do tej pory.Wacha sie miedzy 37,8C a 39,2C.jak zbije ,troche jest spokój a póxniej znowu rosnie.Już 2razy biegaliśmy do lekarza.Dzis juz gardło zrobiło się do tego czerwone a z tą gorączka to podobno jakis wirus.Oliwka dostała dzis antybiotyk.Zobaczymy czy pomoże.Meczymy sie okropnie,jęczy,marudzi ,ciągle wisi mi na rękach,nie chce jeść bo gardło boli.Dwa dni była tylko na kiślu i deserkach owocowych ze słoiczków.dzis zjadłą juz troszkę więcej.
A do tego jeszcze święta za pasem,jestem ze wszystkim w tyle,noce też zarwane.masakra.

No to sie wyżaliłam.Oby to szybko sie skończyło i mój skarbek wyzdrowiał.

reklama
Do góry