reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziecko u pediatry, szczepionki, badania, kichania

my dziś mamy juz po szczepieniach mala dostala te ostatnie
3 szzczepionki nie było tak strasznie
ja od urodzenia szczepiłam Wiktorię darmowymi szczepionkami i teraz tez mala ma sie dobrze po szczepieniu i nawet nie płakała jak ją 3 razy kłuli maly wielki człowieczek ale ona nawet gruszke lubi i syropki totalne przeciwieństwo
Etka jak stan zapalny z gardla zniknie to i oczka przestaną ropiec u nas pomogły dopiero zastrzyki a potem wyciecie 3 migdala

reklama
:confused:Jaki termometr polecacie?
Bo my mamy taki zwykly - rteciowy do mierzenia w p....Ale zal mi Stasia tak go meczyc tym mierzeniem a poza tym kupe czasu to zajmuje.
Moze lepiej zainwestowac w termometr do uszka?:confused:

My mamy termometr elektroniczny.Mierzy się w pupie ale tylko pomiar trwa 1min,także nie jest tragicznie.jak zmierzy temp to pika.Kupiliśmy go w Rossmanie i działa bez zarzutu.

ja mailam elektroniczny pod paszke. szybko miezrzyl, ale zaczal pokaAZYWAC glupoty. teraz mam tez taki paskowy na czolo. nie jest moze w 100% pewny, ale zawsze na szybko sie mozna zorientowac czy jest goraczka i ewentualnie sprawdzic normalnym

My mamy elektroniczny (nawet 3 sztuki:-)) i mierzymy pod paszką działa bez zarzutu sprawdzałam nawet kiedyś dwoma i była taka sama temp. więc raczej dobrze mierzy.
Z tego co się orientuje najlepszy termometr to zwykły rtęciowy ale wiadomo czas mierzenia temp. to tragedia.

Rtęciowe termometry sa już wycofane z aptek i się już nie sprzedaję ich, bo szkodliwe.
My mamy elektroniczny pod paszkę.
Donkat u Was może już bateria padła, wystarczy wymienic i będzie oki, u nas tak było

Rtęciowe termometry sa już wycofane z aptek i się już nie sprzedaję ich, bo szkodliwe.
My mamy elektroniczny pod paszkę.
Donkat u Was może już bateria padła, wystarczy wymienic i będzie oki, u nas tak było

tydzien temu kupilam, wiec nie sa wycofane:no:

on zaczal fiskowac niedlugo po kupieniu. teraz i tak nie sparwdze, bo wyrzucilam

reklama
my od początku mamy elektroniczny :tak:jak Mati byl malutki to mierzyliśmy w dupci ale już od jakiegoś czasu mierzymy pod aszką bo w dupci by se na pewno juz nie pozwolil:no:

Do góry