reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecko u pediatry, szczepionki, badania, kichania

my dziś mamy juz po szczepieniach mala dostala te ostatnie
3 szzczepionki nie było tak strasznie
ja od urodzenia szczepiłam Wiktorię darmowymi szczepionkami i teraz tez mala ma sie dobrze po szczepieniu i nawet nie płakała jak ją 3 razy kłuli maly wielki człowieczek ale ona nawet gruszke lubi i syropki totalne przeciwieństwo
Etka jak stan zapalny z gardla zniknie to i oczka przestaną ropiec u nas pomogły dopiero zastrzyki a potem wyciecie 3 migdala

reklama
:confused:Jaki termometr polecacie?
Bo my mamy taki zwykly - rteciowy do mierzenia w p....Ale zal mi Stasia tak go meczyc tym mierzeniem a poza tym kupe czasu to zajmuje.
Moze lepiej zainwestowac w termometr do uszka?:confused:

My mamy termometr elektroniczny.Mierzy się w pupie ale tylko pomiar trwa 1min,także nie jest tragicznie.jak zmierzy temp to pika.Kupiliśmy go w Rossmanie i działa bez zarzutu.

ja mailam elektroniczny pod paszke. szybko miezrzyl, ale zaczal pokaAZYWAC glupoty. teraz mam tez taki paskowy na czolo. nie jest moze w 100% pewny, ale zawsze na szybko sie mozna zorientowac czy jest goraczka i ewentualnie sprawdzic normalnym

My mamy elektroniczny (nawet 3 sztuki:-)) i mierzymy pod paszką działa bez zarzutu sprawdzałam nawet kiedyś dwoma i była taka sama temp. więc raczej dobrze mierzy.
Z tego co się orientuje najlepszy termometr to zwykły rtęciowy ale wiadomo czas mierzenia temp. to tragedia.

Rtęciowe termometry sa już wycofane z aptek i się już nie sprzedaję ich, bo szkodliwe.
My mamy elektroniczny pod paszkę.
Donkat u Was może już bateria padła, wystarczy wymienic i będzie oki, u nas tak było

Rtęciowe termometry sa już wycofane z aptek i się już nie sprzedaję ich, bo szkodliwe.
My mamy elektroniczny pod paszkę.
Donkat u Was może już bateria padła, wystarczy wymienic i będzie oki, u nas tak było

tydzien temu kupilam, wiec nie sa wycofane:no:

on zaczal fiskowac niedlugo po kupieniu. teraz i tak nie sparwdze, bo wyrzucilam

reklama
my od początku mamy elektroniczny :tak:jak Mati byl malutki to mierzyliśmy w dupci ale już od jakiegoś czasu mierzymy pod aszką bo w dupci by se na pewno juz nie pozwolil:no:

Do góry