reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Qurcze, byłam z Kubą u pediatry dzisiaj i na szczęście to "tylko" infekcja wirusowa. Niczego niedobrego się nie dosłuchała w piersiątkach syna. Tylko ten kaszel taki okropny, że aż skóra cierpnie, jak go słyszę. No i oczywiście dostał obrzydliwy Eurespal. Ciekawe, jak ja mu to wmuszę ;-);-);-).
Mam nadzieję, że Tymek się nie zarazi...
Mam nadzieję, że Tymek się nie zarazi...
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Lizabetha dzieciaczka rozbierasz do golaska zostaje tylko pampers bo przed szczep[ieniem ogląda go pediatra no i ważą
dzięki Tygrysku i dzieki Carioca :-) ostatnie szczepienia jakie pamiętam to mojej Ani ale ona ma teraz 16 lat więc to dawno było i właściwie to niewiele mi w głowie zostało no może oprócz tego, że wiem, że głośno płakała na każdym szczepieniu :-( Olek tez dzisiaj pewnie da pokaz siły swojego głosu ;-)
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
mój Szymuś dopiero na szczepieniu nauczył się naprawde płakać i od tego momentu dawał częściej upust swoim płucką a Wikusia to od urodzenia dawała koncerty mocy, eh
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
na pleśniawki aphtin można kupić w aptece bez recepty kosztuje grosze a jak nie pomoże to musisz pójśc dopediatry chociaż szymkowi pomagało
Podziel się: