reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

Na to wygląda. Ale on o niczym nie dowie sie jeszcze przez 2 miesiące :-p
a co jak zacznie Ci brzuszek rosnąc i Dawid spyta he?;-)
wczoraj zarezerwowałam salkę w centrum zabaw w naszym mieście na 5 czerwca - na urodziny Oliwii.Ma zaprosic 5 koleżanek i jest taka z tego powodu szczęsliwa że wciaż o tym gada...
a dziś w nocy przydarzyła jej sie niespodziewanka:zawstydzona/y:śniły jej sie rybki.... no i jak wstała to pokazała mi mokre (ale już widac przyschniete) spodenki do piżamki:-(pierwszy raz od 2 roku zycia jej sie zdażyło i do tego mówi ze nie pamięta żeby jej sie chciało siusiu:eek:a robiła przed snem....nie wiem sama:baffled:

reklama
Jak mi brzuch urośnie to powiem, że za dużo jem :-D. Nie skapnie się bo tatuś to już wygląda jakby ciągle w 8 miesiącu ciąży chodził :eek:. Ja zresztą też z płaskiego brzucha dawno musiałam zrezygnować :sorry:. Co do niespodzianki to ciesz się, że tylko raz. Dawid robi mi co jakiś czas takie niespodzianki, ale wina ewidentnie jest męża bo wówczas poi go strasznie pod wieczór i efekty są jakie są :baffled:. Super, że salka zaklepana. My w tym roku nie wyprawiamy małemu tutaj urodzin, bo tydzień po będziemy w PL i wtedy chcę zrobić mu party :tak:

Witam kochane!!!!
Moge sie nieskromnie pochwalic,ze dostalam prace???Bede urzedasem;)
Wczoraj o 16 sie dowiedzialam,teraz czekam na tel od nich kiedy mam sie stawic na podpisanie umowy i takie tam;)Ale sie ciesze!!!!Caly casting/konkurs trwal od konca stycznia az do wczoraj do ogloszenia wynikow,wiec sie naczekalam...Ale oplacilo sie:tak::tak::tak::laugh2:

A ja nie wiem czy Darii urodziny robic wlasnie w sali zabaw czy w domu czy w przedszkolu(bo mam tez taka mozliwosc).W nastepna niedziele(tzn.10maja)idziemy na urodziny jej kolezanki z przedszkola,wiec zobacze jak to wyglada(i ile kosztuje)to moze sie zdecydujemy.:tak:;-)

niekat,a mokra pizamka sie nie przejmuj!!!:tak::tak::tak:Moja mi wprawdzie jeszzce nie zasiusiala sie od momentu zdjecia pieluch,ale ja za to siusialam mamie systematycznie w lozeczko.Cos sie przysni(nawet to,ze siadalam na nocnik)i pach!!!!niespodzianka gotowa...Wiec nie przejmuj sie zupelnie;);-)

Dorotka,jak sie czujesz????:-)

zuzkus,jak tam dzieciaczki????

Agadaria no kochana, ogromne gratulacje :-) !!!!!!!!!!!! Zuch dziewczynka :-p:tak:. Co do mnie nie jest źle, tylko wczoraj głupotę odwaliłam jak nie wiem co :wściekła/y:. Dopiero dzisiaj sprawdziłam datę ważności Actimela i szok, do 25-ego :szok::baffled:. Nic dziwnego, że mnie zczyściło. Za głupotę trzeba płacić :eek:

A dziekuje dziekuje!!!Juz dzis o 9 rano zadzwonili,zebym przyjechala wypelnic wszystkie kwestionariusze i gdzies za ok.6 tyg zaczynam;)

Wiec jeszcze luz-blues;-)

A Ty kochana sprawdzaj wszystkie daty!!!!Ja kiedys podalam Darii nowo otwartego kubusia.Z wazna data...Okazal sie "kwasny" i potem przez dwa dni biegunka.Teraz ZAWSZE(!!!!!!!!!!!!!) probuje nowootwarty soczek/mleko/wszystko zanim jej podam;)

Dorotka dbaj o siebie

I bardzo dobrze!!!!!
Ja tez mam od tamtej pory schize na tym punkcie,ale wiadomo-czlowiek uczy sie na wlasnych bledach:)

Planujecie cos dziewczyny na majowke?
My prawdopodobnie z rodzinka jedziemy w sobote na grilla,ma niby padac,ale i tak sie wybierzemy;)

Majowka,majowka i po majowce:-D:-D
Grillowalismy dwa dni:tak:

A teraz za oknem ziab :szok: i deszcz :no:

Dzis bylismy na szczepieniu malej.Wyobrazcie sobie,ze Daria wziela jakies tam kropelki do buzi(ponoc byly gorzkie,ale dala rade),a potem maly zastrzyczek...a ta nawet nie pisnela,bo "jest odwazna i igla jej nie straszna" :szok::szok::szok:

Najpierw lekarka zbadala mala,maz wzial ja na szczepienie,a potem gadala ze mna(bo chcialam zrobic sobie badania),bo nie za bardzo sie czuje ostatnio_Od listopada zdarzylo mi sie zemdlec trzy razy,ciagle mam wrazenie,ze mi slabo,ale mysle ze to przez ten stres z moja praca.Zrobie badania w piatek i zobaczymy.Moze mam anemie czy inne badziewie????W kazdym razie-trzeba sprawdzic;)

Dorotka,jak sie czujesz Kochana?Jak Dawidek?
Niekat a co u Ciebie?Jak dzieciaczki????

pozdrawiam Was cieplutko!!!

reklama
No proszę jak dzielna Darusia :-). Mój też nie płakał jak miał szczepionki w zeszłym roku :tak:. Koniecznie sprawdź przyczynę omdleń, z tym nie ma żartów :tak:. Czuję się ok, tylko późne popołudnia i wieczory są nieprzyjemnie (strasznie bekam i mi się odbija, plus wzdęcia)

Do góry