reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

Jakoś pomalutku czas leci. Ni ciekawego się u mnie nie dzieje. A co u was kobietki?

U mnie w zasadzie tez nic ciekawego,czekam na telefon zeby podpisac ta umowe o prace.A tu jeszzce trzy tygodnie wakacji;)
Chce mi sie juz do ludzi,pogadac i w ogole,zaczac w koncu cos robic;)

A macie jakies plany na wakacje?Ja w tym roku nigdzie nie jade(szczerze mowiac,mam dosc wolnego),ale maz z Darcia i moimi tesciami jada na dwa tygodnie na Mazury.nie wiem jak bez nich wytrzymam:baffled::baffled::baffled:

Dorotko,a jak sie czujesz?????

reklama
Agadaria czuję się nie najgorzej. Dokucza mi tylko w dalszym ciągu osłabienie i dolegliwości żołądkowe. Co do planów wakacyjnych to ja i Dawidek jedziemy do PL. To będą nasze wakacje i urlop :tak:

u nas troszke się dzieje ale za duzo by pisać - w każdym razie nic złego a nawet jesli to wychodzi na prostą;-):-)
co do wakacji to niestety tylko tydziń bedziemy mieli do wykorzytania i najpeniwje jedziemy wtedy na śląsk spotkac się z teściami;-)

Ja dzis egoistycznie:dzis moja krolewna ma urodzinki,a wiec zaczynamy odliczanie juz do szostki;)

wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow z okazji Dnia Dziecka,spelnienia marzen i usmiechu na co dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dzis egoistycznie:dzis moja krolewna ma urodzinki,a wiec zaczynamy odliczanie juz do szostki;)

wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow z okazji Dnia Dziecka,spelnienia marzen i usmiechu na co dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla twojej córci z okazji urodzinek :-). Duzo zdrówka, uśmiechu i radości z każdej chwili życia :tak:

Wszystkiego naj dla małych i dużych ;-) dzieci !!!

agadaria spóxnione naj naj życzonka dla twojej królewny!!!!!:-):tak::-):tak:
a dziś świętuje moje Słonce:-)zabrała torbe cukierków do przedszkola a po południu tatusiek zabiera ja do kina - przyjecie bedzie w piątek w Gąsce Balbince i przyjda jej kolezanki czego nieże sie doczekać równie mocno jak tortu:laugh2:

Oliwia wszystkiego naj, naj z okazji urodzin :-). Zdrówka, zabawy po pachy, słodkich smakowitości i dużo gości :tak:

Dziekuje za zyczonka!!!!!!!

Niekat,duzo zdrowka dla Oliwci,mnostwa usmiechu i samych pogodnych dni i miliony buziaczkow!!!!!!Niech Wam rosnie zdrowa i szczesliwa!!!!I smacznego torcika(moja Darcia nie tknie nawet kijem torta-hi hi hi...)

Dorotka,jak sie czujesz????Teraz czekamy na Dawidka i za rok swietujemy szosteczki;)

Cierpie teraz na brak czasu,wpadlam tylko zyczyc Oliwce wszystkiego naj naj,opisze wiecej za kilka dni;)

Pozdrowienia dziewczyny!!!Prawda ze czerwciec to cudny miesiac????HI hi hi

reklama
Dorota w koncu to juz 16 tc:tak:mój ulubiony nie wiem czemu:-)jeszcze lubie 28 i 32 - jakoś tak mi sie te chwile podobaja:-p:-)buziaki w brzunio again:tak:;-):-)
dzieki za zyczenia - urodzinki wyprawiłam małej w piatek i udały sie super.Zdjęcia bym wkleiła ale nie udał mi sie ich załadowac na serwer wczoraj wiec dopiero jutro nad nimi popracuje:eek:

Do góry