reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Grooha, Olaf jest boski, zmienił się totalnie. Ma bardzo ładne oczka, no ifaktycznie duży jest. Ale widzę bidulko że nadal walczycie ze skazą ?

reklama
a my byłyśmy dziś u neurologa. powiedziała, że rozwój psychiczny super, ale fizyczny troszkę w tyle :( tzn. jest zadowalający postęp, tym niemniej jest troszkę słabsza niż być powinna. na szczęście twierdzi, że przyczyny są nie neurologiczne lecz wynikają z jej drobnej budowy ciała, a co za tym idzie stosunkowo małej masy mięśniowej. no i głowa w 70tym centylu a waga poniżej 3ciego też robi swoje.

a tak poza tym biedne dziecko, musiałam ją obudzić brutalnie o 7.30. aż zaczęła płakać ;) normalnie wstaje 9-9.30. szkoda mi jej było!

koreczku gratulacje dla koleżanki!

Cześć Dziewczyny :D Właśnie przeczytaliśmy wszystkie życzonka. Jest nam bardzo miło, że pamiętałyście. :D Zyczenia cudowne :D :-*
Świeci ślicznie słoneczko, więc zaraz idziemy na spacerek.
Beatko , dobrze, że Majeczka nie ma problemów neurologiczych. Niech więc Majeczka rośnie duża okrąglutka, aby sił nabrała :D
Koreczek fajnie, że Daria będzie miała kolegę do zabawy. Mój Robcio ma o 3 miesiące młodszego kolegę z bloku.

Tylko na chwilkę bo nie mam czasu, galerię obejrzę później...

Blanusek! Dotarł filmik, dziekuję bardzo! Ale Arisa to jest siłaczka!!! Przegoniła chyba wszystkie dzieciaczki Super!! Mamy pierwsze siedzące dzieciątko na wrześniówkach!!!! GRATULACJE!!!!

No nie moge Arisa siedzi :o brawo!!!!

Beatka
bo Majka to typ delikatnej księżniczki i nie w głowie jej siłownia i budowanie masy ;)

reklama
Do góry