reklama
P
Paris
Gość
edit pisze:nie Melanie, to nie było urocze co Twój mąż napisał. bynajmniej....
Uderz w stół a nożyce ...
Nie zauważyłem w swoim poście żadnej osobistej wycieczki ale skoro odebrałaś to jako taką pod swoim adresem to znaczy, że czujesz się w jakimś stopniu winna.
EOT
p.s. edit[]/b] - jak uważasz czy obrażanie mojej żony na forum baby Blues jest urocze ?!
siwasek
Fanka BB :)
aniulka lukaszek wyrośnie chyba na Pudziana...hihi...jestesmy pod wrażeniem jego tężyzny ;D ;D ;D co ty jadłas w ciąży ze on taki siłacz... ;D ;D ;D ale misio z niego przesliczny
Joanka twoje dzieciaczki superowe, Krzyś już taki kumaty, tak fajnie śmieje sie do pajaca :laugh: :laugh: :laugh:
Pariska ma super ciuszki.Gratulujemy gustu
Joanka twoje dzieciaczki superowe, Krzyś już taki kumaty, tak fajnie śmieje sie do pajaca :laugh: :laugh: :laugh:
Pariska ma super ciuszki.Gratulujemy gustu
tato Paris - pisałeś w liczbie mnogiej, więc oczywiście że te słowa miały być równiez skierowane do mnie.... no bo do kogo - do Anika i Anika?
winna się nie czuję bo nie obrażałam Twojej żony, a wręcz przeciwnie, miałam nadzieję podtrzymania w przyszłości kontaktu.
winna się nie czuję bo nie obrażałam Twojej żony, a wręcz przeciwnie, miałam nadzieję podtrzymania w przyszłości kontaktu.
Melani my wczoraj z mężem też zrobiliśmy sobie dzień bez komputera. Nie planowalismy tego. Po prostu nie chciało nam się go załanczać . Za to mieliśmy więcej czasu dla siebie
A teraz mam co czytać ;D .Ostatnie komentarze mi nie odpowiadają, wolę te o dzieciach.
Aniulka jestem pod wrażeniem Łukaszka. Silny z niego chłopak ;D .
Melani super zdjęcie Paris w wannie ;D. Wyrośnie z niej pewnie super pływaczka. W misiowym kapturku nieźle się prezentuje podobnie jak Łukaszek. Robert też ma taki fajny kapturek .
Wszystkie dzieci z galerii są kochane ;D ;D ;D
A teraz mam co czytać ;D .Ostatnie komentarze mi nie odpowiadają, wolę te o dzieciach.
Aniulka jestem pod wrażeniem Łukaszka. Silny z niego chłopak ;D .
Melani super zdjęcie Paris w wannie ;D. Wyrośnie z niej pewnie super pływaczka. W misiowym kapturku nieźle się prezentuje podobnie jak Łukaszek. Robert też ma taki fajny kapturek .
Wszystkie dzieci z galerii są kochane ;D ;D ;D
K
karolina22
Gość
Witajcie...
na szczęście jest nowy dzień... co zlego to nie ja...
Melanie Pariska Boska...
Joanka Majka widać zakochana w braciszku... tak fjnie i czule go trzyma... ;D ;D ;D
a Łukaszek Aniulki to przystojniak na maksa... ;D ;D...jestem w szoku że już tak fajnie sie trzyma na rączkach i nóżkach, moja Julka leniwiec maly nawet nie chce jej sie jeszcze przekręcać z brzucha na plecy... albo tluszczyk jej przeszkadza...
Tunia Sesja zdjeciowa Rozalki cudo...
MamaWiki - jeszcze w sumie nie rozmawiałyśmy razem...ale miło Ci poznać , a Wikunia śliczna!!!
na szczęście jest nowy dzień... co zlego to nie ja...
Melanie Pariska Boska...
Joanka Majka widać zakochana w braciszku... tak fjnie i czule go trzyma... ;D ;D ;D
a Łukaszek Aniulki to przystojniak na maksa... ;D ;D...jestem w szoku że już tak fajnie sie trzyma na rączkach i nóżkach, moja Julka leniwiec maly nawet nie chce jej sie jeszcze przekręcać z brzucha na plecy... albo tluszczyk jej przeszkadza...
Tunia Sesja zdjeciowa Rozalki cudo...
MamaWiki - jeszcze w sumie nie rozmawiałyśmy razem...ale miło Ci poznać , a Wikunia śliczna!!!
K
karolina22
Gość
Szanowna Pani Edit
moze jak skończe studia uda mi sie zrozumieć o czym ty do mnie rozmawiasz... ,
a czasu za duzo nie mam ale jak już znajde chwile żeby poczytać co sie dzieje u Dziewczyn z Babyboom, to chcialabym dowiedzieć sie bezposrednio jak komuś nie pasuje rozmowa ze mna... a czy nie sądzisz ze to co wy napisalyście też jest obraźliwe i grubiańskie ???...koniec komentarzy, bo nie mam ochoty rozmawiać z kimś komu wydaje sie ze jest lepszy...
Zycze Ci wszystkiego naj...i twojej Majeczce również (śliczna z niej dziewczyna to nie ulega wątpliwosci)
moze jak skończe studia uda mi sie zrozumieć o czym ty do mnie rozmawiasz... ,
a czasu za duzo nie mam ale jak już znajde chwile żeby poczytać co sie dzieje u Dziewczyn z Babyboom, to chcialabym dowiedzieć sie bezposrednio jak komuś nie pasuje rozmowa ze mna... a czy nie sądzisz ze to co wy napisalyście też jest obraźliwe i grubiańskie ???...koniec komentarzy, bo nie mam ochoty rozmawiać z kimś komu wydaje sie ze jest lepszy...
Zycze Ci wszystkiego naj...i twojej Majeczce również (śliczna z niej dziewczyna to nie ulega wątpliwosci)
reklama
M
MamaWiki
Gość
Edit:
" to cóż, jednak inaczej rozmawia się z takim kociakiem a inaczej z Aniulką"
Nie na miejscu takie pisanie, nie na miejscu
Przykro mi, bo ja jestem niewiele starsza od Kociaka i wychodzi na to, że niezbyt fajnie się ze mną pisze, tak?.
Przykro mi
Karolinka - witaj, miło Cię poznać Dziękuję za miły komplement dla Wikuni ;D
" to cóż, jednak inaczej rozmawia się z takim kociakiem a inaczej z Aniulką"
Nie na miejscu takie pisanie, nie na miejscu
Przykro mi, bo ja jestem niewiele starsza od Kociaka i wychodzi na to, że niezbyt fajnie się ze mną pisze, tak?.
Przykro mi
Karolinka - witaj, miło Cię poznać Dziękuję za miły komplement dla Wikuni ;D
Podziel się: