reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Hmm, skoro nie piszemy na wątku "WRZESIEŃ", to może któaś z Was założy dla nas nowy wateczek też z Września? :)

Czy tutaj zostajemy .. ? Tu chyba powinnyśmy chwalić nasze Maluszki pokazane w galeri, sama nie wiem, zdenerwowana jestem i gubię się w tym wszystkim ;)

reklama
Dziewczyny mam wielką proźbę: Skończmy juz tentemat bo on nas do niczego nie doprowadzi.

żałuję że wczoraj dałam ponieść się emocjom i wdałam się w tą dyskusję. Pół nocy nie mogłam przez to spać i cały czas ta sytuacja siedzi mi w głowie.
Spotykamy się na tym forum aby pisać o dzieciach a nie kłócić sie o słówka. Owszem, niektóre osoby mogły poczuc sie urażone i miały prawo się oburzyć, ale myślę że ciągnięcie tego dłużej niec nie zmieni, a może jeszcze pogorszyć sprawę i forum nam się rozsypie. MamaWiki ma racje. Tu miał być wątek o dzieciach ;)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i tatusiów i miłego dnia życzę.

Dziękuję wszystkim mausiom za miłe słówka o moim synku. :laugh: :laugh:

Siwasku w ciąży jadłam maternę a poza tym odżywiałam się normalnie. Teraz zresztą też jem normalnie. Nie wiem po kim Łukasz taki siłacz ;)

DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE MIŁE SŁOWA I PROSIMY O WIĘCEJ ;D ;D ;D

Kochane wrześniówki
w związku z ostatnią dość nie przyjemną sytuacją, którą wywołała jedna osoba, zrobiło się tu u nas jeszcze fajniej jak było ;D
bo:
- w sytuacjach kryzysowych ;) można się przekonać kto jest przyjacielem, a kto nie :p
- wyjaśniło się kto jest w.k.u.r.w.i.a.j.ą.c.y :p ;D (dla podopwiedzi zaznaczę, że chodzi o moją osobę ) ;D
- no i teraż wyrażnie widać, że nasze wrześniowe dzieciaczki są wyjatkowo urocze, bo nawet jeśli ich mamy i tatuś (głosno wypowiedział się jeden ) nie nadaja na tych samych falach
to jednak są zauroczeni dziećmi strony przeciwnej :D

Edit daj se luz ;) obojetnie czy mnie lubisz czy nie, fajnie się z Toba pisałało :) szkoda, że znikasz :( no ale to Twoja decycja , nic na siłe -buziaki pa :)

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: Uważam tamtą sprawę za zamkniętą.  

tak sobie myślę że może mój Łukasz taki jest silny bo tak dużo śpi??? ;D ;D ;D ;D ;D

Wpadnę wieczorem bo kuba będzie film na kompie oglądał. pa pa ;)

Do góry