reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Jejku dziewczyny naprawdę nie nie rozumiem tej całej afery ::)
Blanus wieki buziak dla Ciebie za książeczki :*:*:*

reklama
edit pisze:
nie Melanie, to nie było urocze co Twój mąż napisał. bynajmniej....

Uderz w stół a nożyce ...
Nie zauważyłem w swoim poście żadnej osobistej wycieczki ale skoro odebrałaś to jako taką pod swoim adresem to znaczy, że czujesz się w jakimś stopniu winna.

EOT

p.s. edit[]/b] - jak uważasz czy obrażanie mojej żony na forum baby Blues jest urocze ?!

aniulka lukaszek wyrośnie chyba na Pudziana...hihi...jestesmy pod wrażeniem jego tężyzny ;D ;D ;D co ty jadłas w ciąży ze on taki siłacz... ;D ;D ;D ale misio z niego przesliczny :) :) :)
Joanka twoje dzieciaczki superowe, Krzyś już taki kumaty, tak fajnie śmieje sie do pajaca :laugh: :laugh: :laugh:
Pariska ma super ciuszki.Gratulujemy gustu :D :D :D

tato Paris - pisałeś w liczbie mnogiej, więc oczywiście że te słowa miały być równiez skierowane do mnie.... no bo do kogo - do Anika i Anika?
winna się nie czuję bo nie obrażałam Twojej żony, a wręcz przeciwnie, miałam nadzieję podtrzymania w przyszłości kontaktu.

ale wiesz co... Ty masz fajną Paris, ja mam fajną Maję, lepiej chyba zajęć się swoimi dziećmi a nie bezsensownymi przepychankami na forum.
to tylko strata czasu...
cześć

Melani my wczoraj z mężem też zrobiliśmy sobie dzień bez komputera. Nie planowalismy tego. Po prostu nie chciało nam się go załanczać  :D. Za to mieliśmy więcej czasu dla siebie ;)
A teraz mam co czytać ;D .Ostatnie komentarze mi nie odpowiadają, wolę te o dzieciach.
Aniulka jestem pod wrażeniem Łukaszka. Silny z niego chłopak ;D .
Melani super zdjęcie Paris w wannie ;D. Wyrośnie z niej pewnie super pływaczka. W misiowym kapturku nieźle się prezentuje podobnie jak Łukaszek. Robert też ma taki fajny kapturek :D.
Wszystkie dzieci z galerii są kochane ;D ;D ;D

Ups......... Brak słów na to co się tu ostatnio dzieje. Nie było mnie kilka dni a tu takie rzeczy. Ale chyba nie ma sensu się przejmować.

Witajcie...
na szczęście jest nowy dzień... co zlego to nie ja...
Melanie Pariska Boska...
Joanka Majka widać zakochana w braciszku... tak fjnie i czule go trzyma... ;D ;D ;D
a Łukaszek Aniulki to przystojniak na maksa... ;D ;D...jestem w szoku że już tak fajnie sie trzyma na rączkach i nóżkach, moja Julka leniwiec maly ;) nawet nie chce jej sie jeszcze przekręcać z brzucha na plecy... albo tluszczyk jej przeszkadza... ;)
Tunia Sesja zdjeciowa Rozalki cudo...
MamaWiki - jeszcze w sumie nie rozmawiałyśmy razem...ale miło Ci poznać :D :D, a Wikunia śliczna!!!

Szanowna Pani Edit
moze jak skończe studia uda mi sie zrozumieć o czym ty do mnie rozmawiasz... :p :p :p :p,
a czasu za duzo nie mam ale jak już znajde chwile żeby poczytać co sie dzieje u Dziewczyn z Babyboom, to chcialabym dowiedzieć sie bezposrednio jak komuś nie pasuje rozmowa ze mna... a czy nie sądzisz ze to co wy napisalyście też jest obraźliwe i grubiańskie ???...koniec komentarzy, bo nie mam ochoty rozmawiać z kimś komu wydaje sie ze jest lepszy...
Zycze Ci wszystkiego naj...i twojej Majeczce również (śliczna z niej dziewczyna to nie ulega wątpliwosci)

reklama
Edit:

" to cóż, jednak inaczej rozmawia się z takim kociakiem a inaczej z Aniulką"

Nie na miejscu takie pisanie, nie na miejscu :(

Przykro mi, bo ja jestem niewiele starsza od Kociaka i wychodzi na to, że niezbyt fajnie się ze mną pisze, tak?.

Przykro mi :(

Karolinka - witaj, miło Cię poznać :) Dziękuję za miły komplement dla Wikuni ;D

Do góry