reklama
Melanie pisze:ale moje edukacja nie zakończyła sie na niskim poziomie
a za młoda mogę być, bardzo mi miło ;D
Ja sie niespodziewałam takiego osądzenia od akurat tych osób
no trudno, żyje się dalej
dobrze to ujęłaś Melanie. Nic dodać nic ująć :laugh:
A my tu wielkie eseje tworzymy na ten temat.... ;D ;D ;D
Ineczka jak zwykle mądrze napisałaIneczka pisze:Karolinka widac po tym co Ci Anik tam odpisala, ze nie jest warta nawet atramentu na swoim dyplomie, ktory pewnie jeszcze dobrze nie wysechl
pewnie, ze kazdy moze pisac gdzie chce, chodzi tylko o ten niesprawiedliwy komentaz, ktory zaraz po Twoim poscie wykasowala
czlowiek na poziomie potrafi porozmawiac i z doktorkiem i ze sprzataczka
Anik wykasowujac czesc posta lekko bylo Ci nazwac Karoline aferzystka, teraz jestes "niewinna",
a ona przynajmniej zachowala sie na poziomie i napisala co mysli o Twoim zachowaniu bezposrednio Tobie a nie za Twoimi plecami, zreszta piszac tego posta miala racje
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Melanie pisze:ale moje edukacja nie zakończyła sie na niskim poziomie
a za młoda mogę być, bardzo mi miło ;D
Ja sie niespodziewałam takiego osądzenia od akurat tych osób
no trudno, żyje się dalej
dobrze to ujęłaś Melanie. Nic dodać nic ująć :laugh:
A my tu wielkie eseje tworzymy na ten temat.... ;D ;D ;D
prawdziwe z Was pisarki
albo aferzystki
my dzisiaj mieliśmy dzień bez kompa w domu na własne zyczenie i wiecie jak było fajnie
tyyyyyle czasu dla siebie no ale juz nie wytrzymaliśmy i o 22 skoczylismy z tym dniem bez kompa
najlepsze zyczenia dla naszych wrześniowych jubilatów ;D
P
Paris
Gość
Widzisz mamuśka - znowu jakaś zakompleksiona guła rąbie Ci Twoją cudna dupke za Twoimi plecami
Ale teraz przynajmniej maja swoje forum i mogą się lizać po tyłkach
Jak cośnie teges napisałem to sorry, ale ja po przedszkolu tylko jestem i młody jescze ;D
Ale teraz przynajmniej maja swoje forum i mogą się lizać po tyłkach
Jak cośnie teges napisałem to sorry, ale ja po przedszkolu tylko jestem i młody jescze ;D
P
Paris
Gość
ups... miałem napisać ciągle młody
P
Paris
Gość
Aniulka pisze:Dobrze mieć mężulka który załagodzi ból zrąbanego tyłka ;D ;D ;D ;D ;D
Mężulek z racji tego, że odstaje od reszty społeczeństwa - cokolwiek ma to oznaczać - przerabia często takie tematy na innych forach i wówczas przychodzi mu na myśl przepięknie dopasowany na taką okoliczność cytat :
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Pozdrowerek mamuśki i banieczka do góry
p.s. Chyba odkorkuję różowiutkie
reklama
M
Melanie
Gość
heheheh czyz on nie jest uroczy ;D
Podziel się: