reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Na zdrówko babeczki

zin8ts.jpg

reklama
a co tam
ładnie Twój Łukaszek śpi w nocy
więc od czasu do czasu możesz zarwać nockę na bb ;D

Łuchaj Aniulka co ten Twój Łukaszek wyprawia :o :o :o
nie jestem pod wrażeniem zięciulka :D

Melanie nie pij juz różowego bo Ci się literki mylą. ;D ;D ;D
Łukasz pomki zaczął trenować coby potem mieć siły swoja damę ratować :laugh:

Lece chyba juz do wyrka bo Kuby do przedszkola nie zaprowadzę jutro ::) ::) ::)

Napisałam post do Anika na ich świetnym forum

bo nie ładnie tek wypisywać za kogoś pleckami, że jest w.k.u.r.w.i.a.j.ą.c.y ::)
zadałam jej pytanie czym ją wku...am ?? ::) :p

Czasem jeżdżę do Łodzi
poczytam sobie to ich forum i będę wiedziała gdzie spaceruje
i jak dorwę tą Anik na spacerku, to jej powietrze z oponek pospuszczam ;D ;D ;D

Tunia Rozalcai usmieszek na ostatniej fotce rozbrająjący

Aniulka dziekuje za fotki specjalnie dla mnie ;D

Joanka
Twoje dziecaczki sa do siebie bardzo podobne, prawda ?

Ja to nie mogę wyjść z podziwu
jakie słodkie te nasze dzieci :)

Heeej!

Zobaczcie:
http://www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22203&start=100
"Drogie Mamusie i nie tylko  książki:

Język niemowląt,
Język dwulatka
Uśnij wreszcie,
Ksiażkę kucharską niemowląt....
JAK NAUCZYĆ MAŁE DZIECKO CZYTAĆ - polecam   
Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka
Jak się robi dzieci
Masaż niemowląt

MOŻECIE ŚCIĄGNĄĆ Z POCZTY znajdującej się na stronie www.wp.pl
login: sukcesik2
hasło: sukces123

POLECAM TEN SPOSÓB    ODCIĄŻYCIE NETIS     

karkas napisał:
skrzynka sukcesik2@wp.pl ciągle działa sprawnie i własnie dodałam "chlopiec czy dziewczynka" - o planowaniu płci dziecka"

wlasnie sciagam usnij wreszcie ;)
na pewno mi sie przyda, bo Arisa, idac w slady Marcela, znowu zaczyna nocne markowanie :(

nie Melanie, to nie było urocze co Twój mąż napisał. bynajmniej....
po takich tekstach i Waszym dziewczyny przyklasku naprawdę straciłam sentyment do tego forum.
To było obraźliwe i grubiańskie i doprawdy nie bardzo rozumiem skąd tyle negatywnych/wrogich emocji skierowanych w moją stronę od rzeczonego męża.
Koniec tematu.
Karolina - a oceniaj sobie moją kulturę osobistą ile chcesz... jeśli doprawdy nie masz pomysłu na lepsze wykorzystanie swojego czasu. Twoja ocena jaki i Twoja osoba niewiele mnie interesują. A gwoli wyjaśnienia - słowo czym miało domyślnie znaczyć - oskarżenia i zarzuty.
Ale cóż.... specjalnie dla Ciebie może trochę jaśniej - "... co mam niby pisać i przed jakimi zarzutami i oskarżeniami/i osobami się tłumaczyć" - mam nadzieję, że teraz poprawnie zrozumiałaś. A na przyszłość najpierw porządnie pomyśl zanim coś napiszesz bo czepianie się słówek nie jest dobrą metodą w dyskusji. Lepsze są celne argumenty...
Joanka - życzę dużo zdrówka Twojemu synkowi, oby Wasze problemy zdrowotne raz na zawsze się skończyły.

Nie miałam zamiaru nikogo wcześniej urazić i obrazić, jeśli chodzi o wiek forumowiczek - to cóż, jednak inaczej rozmawia się z takim kociakiem a inaczej z Aniulką, chyba przyznacie mi rację. A wykształcenie - myślę że Anik po prostu uprościła sprawę, jestem przekonana że i z osobą po podstawówce Anikowi by się dobrze rozmawiało gdyby tylko ta osoba miała coś sensownego do powiedzenia, po prostu sądzę że Anik ujął sprawę w ten sposób i sprowadził tylko do wykształcenia a miał na myśli pewien poziom.
I rzeczywiście teksty typu: "lizanie komuś tyłka" jest dużo dużo poniżej mojego poziomu.
pozdrawiam.
Ps. Blanuś,Aniulku i Ineczko, będę od czasu do czasu pisała na priva i odwiedzę czasem galeryjkę coby zobaczyć jak wasze dzieci rosną, papa

reklama
aha, i jeszcze coś chciałam napisać...
mam cudowną córkę i cudownego męża. Mam dzięki temu cudne życie. I nikt i nic, żadne złośliwe komentarze i złośliwi ludzie nie są mi w stanie tego zabrać i popsuć. I dla mnie to jest najważniejsze i tylko to jest teraz sensem mojego życia.
A mieszanie się w tego typu historie rzuca jakiś cień... więc może naprawdę niepotrzebnie to wszystko nakręcamy.
Po prostu zmykam i cześć!

Do góry