reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Anik na priva nie napisałaś mi takich rzeczy jak na BBlusie. Jeśli chcesz mogę wkleić to co mi napisałś sprawa będzie załatwiona.

To że kogoś nie lubisz i coś Cię denerwuje to Twoja sprawa ale niepotrzebnie pisałaś o tym publicznie na innym forum. Na forach maja prawo pisac osoby niezależnie od wieku i wykształcenia a każdy jest taki jaki jest.
Mnie osobiście nie uraziłaś tym co piszesz bo papierek nie świadczy o czyjejś inteligencji. Faktem jest że ostro podsumowałaś wrześnioewe dziewczyny z  bboom a jeszcze niedawno z nami pisałaś i ktoś kto nie zna nas pomyśli że u nas same głąby za przeproszeniem, a dobrze wiesz że tak nie jest.

Nikt tu nie prosił o pożegnalną mowę. Nie pasuje Ci, nie piszesz i koniec.
Oby za jakiś czas nie okazało się że na Twoim forum znajdą się dziewczyny poniżej Twoich oczekiwań bo znowu będziesz szukac nowego.

Życzę Ci z całego serca aby na tamtym forum pisały same fajne dziewczyny na Twoim poziomie. Ucałuj słodkiego Filipka, bo do Niego zawsze będę miała słabość.

hoho ale siłacz z Łukaszka, musisz na niego uważać Aniulka ;)
śliczne dzieci Joanka
widać ,że Majeczka to zywe srebro i wszędzie jej pełno
a Krzysiu to fajny facecik
i na pewo poradzi sobie z wszystkimi problemami

no tak juź oka nie możesz z niego spuścić ::)
Marcelowi zdaża się przekręcić z brzuszka na plecy :p
i robi sie coraz bardziej ruchliwy

a nas jutro czeka USG bioderek
i spróbuje załatwic jeszcze USG brzuszka, bez kolejki ;)ostatnio nam sie udało
chciałbym to załatwic za jednym zamachem
i niestety musimy jechac sami.
wczoraj Marcel zasnął o 3 nad ranem
dzisiaj też nie śpi
próbuje tylu rzeczy i nie skutkuje ::) :p
Moje dziecko po prostu lubi noc ;)

Marta cos Ty ??? O 3 nad ranem???
Niebywałe

A pijesz kawę?? Może go coś pobudza, że taki nieśpioch z niego?? ;)

Ja boderka mam w styczniu skontrolować, bo raz juz byliśmy i boję się czy to jego podciąganie na kolanka nie bedzie miało złego wpływu na bioderka i nie obciąży za bardzo kręgosłupa, bo jak widać na fotce masę mój Łukaszek ma ;D

Ja załatwiłam już okulistę w piątek bo mi kiedyś ortopeda powiedział że mały ma zeza zbierznego. Okulistka powiedziała że ona zeza nie widzi i nie mam się czym martwić. :laugh: Mówiłam że to ortopeda ma zeza ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
No to jednak dobrze myslałam. Dostałam nawet propozycję na priva przeniesienia się na tamto forum, ale mi srednia wieku nie przeszkadza na bb, chociaz trochę od niej odbiegam a i wykształcenie według mnie nie ma nic do rzeczy. Wszystkie mamy maja podobne problemy. A po tych słowach Anik bardzo duzo straciła w moich oczach. Miałam Ja za fajna i mądrą dziewczynę ale chyba sie pomyliłam. Inteligentne osoby nie obmawiają nikogo za plecami tylko mówia wprost o co chodzi. A przeciez każda z nas ma coś za uszami i jednych lubi się mniej a innych bardziej. Ale takie słowa.... zawiodłam się. ::)

a ja nie dostałam takie propozycji na priva ::) chyba jestem za głupia i za młoda
ale moje edukacja nie zakończyła sie na niskim poziomie
a za młoda mogę być, bardzo mi miło ;D

Ja sie niespodziewałam takiego osądzenia od akurat tych osób :(
no trudno, żyje się dalej

reklama
Karolinka  widac po tym co Ci Anik tam odpisala, ze nie jest warta nawet atramentu na swoim dyplomie, ktory pewnie jeszcze dobrze nie wysechl
pewnie, ze kazdy moze pisac gdzie chce, chodzi tylko o ten niesprawiedliwy komentarz, ktory zaraz po Twoim poscie wykasowala
czlowiek na poziomie potrafi porozmawiac i z doktorkiem i ze sprzataczka

Anik wykasowujac czesc posta lekko bylo Ci nazwac Karoline aferzystka, teraz jestes "niewinna",
a ona przynajmniej zachowala sie na poziomie i napisala co mysli o Twoim zachowaniu bezposrednio Tobie a nie za Twoimi plecami, zreszta piszac tego posta miala racje

Edit przykro, ze sie to wszystko tak podzialo, nie zapamne nigdy buzki Twojej Majeczki, niech Ci sie zdrowo chowa, zagladaj czasem i napisz co u Was dolaczajac oczywiscie zdjecia ;D

Joanko moja cora tez jeszcze nie podciaga glowki, ale mysle ze i na nia przyjdzie pora ;D
Krzys jest przecudny i taki podobny do Majki, a te jego doleczki  ::)

Aniulka Lukaszek to prawdziwy zapasnik ;D

Do góry