Karolina - nie ekscytuj się tym tak, nie rozdmuchuj i nie nakręcaj. każda z nas ma swoje życie, swoje problemy, swoją moralność i upodobania.
Nie lubię aferzystek, przykro mi.
A poza tym nie ma o czym dyskutować kochana. Co mam niby pisać i przed czym/kim się tłumaczyć? po prostu przestałam dobrze się czuć na BB i się tam przeniosłam i koniec. Żadnej lojalki nie podpisywałam.
Tak jak napisałam na tamtym forum - swego czasu dobrze mi tu było, ale od pewnego momentu pojawiło się tu tyle nowych osób że czuję się tu obco. Poza tym rzeczywiście czasami duyskusje tu poruszane denerwowały mnie i źle się zaczęłam tu czuć. Do nikogo osobiście nic nie mam. Ale prawda jest taka że może raptem do 4-5 osób nadal mam ciepłe uczucia a pozostałych to po prostu nie znam i tyle...
Teraz natomiast czuć się tu zapewne będę jeszcze gorzej. Dzięki Karolina
A więc oficjalnie żegnam się z Tobą
Blanuś- będzie mi Ciebie brakowało, trzymam kciuki za Twoją Ariskę, niech rośnie zdrowo i dobrze się rozwija.
Ineczka - kochana ta Twoja Milenka - oby taka pozostała
i wszelkie alergie niech szybko ją opuszczą. Trzymaj się Ineczka...
Melanie - buziaki dla Twojej Paris... na pewno wyrośnie na piękną kobietkę. Dbaj o nią dobrze i może kiedyś jeszcze na wątkach brzuszkowych się spotkamy
bo my za niedługo jak tylko Maja wyje cycusia "robimy" Gucia
dla Mai.
Aniulka - nie obrażaj się i nie gniewaj, jesteś fajna kobietka z trzema fajnymi facetami, miłego i wygodnego życia Ci życzę. I dziękuję za Wszystkie rady
Ines - trzymam kciuki za Twojego Kubula żeby drugi Korzeniowski (ten od pływania) z niego wyrósł
trzymajcie się zdrowo.