reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
No miyu dobre określenie. :laugh: W wanience nie mogłam go wykapać bo ciągle na czworaka się wspinał. mam nadzieję że nie zacznie mi raczkować w wieku 4 miesięcy ;D ::)

Witajcie ;D
Wpadlam na chwilke przywitac sie z Wami ;D Dzisiaj wrocilam z Polski i juz tesknie za moimi maluchami :mad: Jutro zaczynam prace, prawdopodobnie nie bede miala czasu i sily, aby sie wpisywac ::) W przyszly weekend postaram sie zajrzec do Was. Pozdrawiam goraco ;)

Natalka dziękuje wszystkim za życzenia.
Wszystkiego najlepszego dla Olafka.....dużo radości i uśmiechu ba ustach.

Karolina - nie ekscytuj się tym tak, nie rozdmuchuj i nie nakręcaj. każda z nas ma swoje życie, swoje problemy, swoją moralność i upodobania.
Nie lubię aferzystek, przykro mi.
A poza tym nie ma o czym dyskutować kochana. Co mam niby pisać i przed czym/kim się tłumaczyć? po prostu przestałam dobrze się czuć na BB i się tam przeniosłam i koniec. Żadnej lojalki nie podpisywałam.
Tak jak napisałam na tamtym forum - swego czasu dobrze mi tu było, ale od pewnego momentu pojawiło się tu tyle nowych osób że czuję się tu obco. Poza tym rzeczywiście czasami duyskusje tu poruszane denerwowały mnie i źle się zaczęłam tu czuć. Do nikogo osobiście nic nie mam. Ale prawda jest taka że może raptem do 4-5 osób nadal mam ciepłe uczucia a pozostałych to po prostu nie znam i tyle...
Teraz natomiast czuć się tu zapewne będę jeszcze gorzej. Dzięki Karolina

A więc oficjalnie żegnam się z Tobą Blanuś- będzie mi Ciebie brakowało, trzymam kciuki za Twoją Ariskę, niech rośnie zdrowo i dobrze się rozwija.
Ineczka - kochana ta Twoja Milenka - oby taka pozostała ;) i wszelkie alergie niech szybko ją opuszczą. Trzymaj się Ineczka...
Melanie - buziaki dla Twojej Paris... na pewno wyrośnie na piękną kobietkę. Dbaj o nią dobrze i może kiedyś jeszcze na wątkach brzuszkowych się spotkamy ;) bo my za niedługo jak tylko Maja wyje cycusia "robimy" Gucia ;) dla Mai.
Aniulka - nie obrażaj się i nie gniewaj, jesteś fajna kobietka z trzema fajnymi facetami, miłego i wygodnego życia Ci życzę. I dziękuję za Wszystkie rady :)
Ines - trzymam kciuki za Twojego Kubula żeby drugi Korzeniowski (ten od pływania) z niego wyrósł ;) trzymajcie się zdrowo.

Edit, szkoda że się żegnamy, fajowo było z twoją majuśką, moja Majka trzyma za twoją kciuki niech zdrowo rośnie, jak kiedyś rzekłąś, wszystkie Majki to fajne babki.

Aniulka, rety ja pierdzielę, co ten twój mały gigant wyprawia ??? Musi dużo spać na brzuszku że już taki silny jest. Majka tak włąśnie miała i aż w wieku 3 misięcy spadła mi z łóżka na ziemię, bo nagle zaczęła raczkować, do tyłu... Uważaj na Łukaszka.

Buziaki dla wszystkich przystojniaków i ślicznotek.

reklama
Edit niczym sie nie ekscytuje... i jak sama piszesz każdy z nas ma swoje życie i swoje problemy...ale nie uważam ze dobrze robicie osądzajać kogoś pod wzgledem wieku czy wykształcenia...mnie osobiście to urazilo, bo jak na razie moge sie pochwalic tylko i wylącznie skończonym technikum i maturą...wiec tekst o ludziach ze średnim wykształceniem był skierowany do mnie...a co do tego że nie ma tu z kim gadać...cóż...każdy ocenia sam...a przyzwoitosć wymaga od czlowieka tego zeby napisal i powiedział to co sądzi o innych prosto w oczy, albo przemilczał dla siebie...a nie obrabial du** za plecami.
Bo to ze każdy ma swoje zdanie, opinie i sam wybiera sobie tych z ktorymi chce rozmawiać... pewnie że tak...
edit pisze:
A poza tym nie ma o czym dyskutować kochana. Co mam niby pisać i przed czym/kim się tłumaczyć?
..."czym" ???...no cóż...teraz moge ocenić Twoją kulturę osobistą...

Do góry