reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

No to jednak dobrze myslałam. Dostałam nawet propozycję na priva przeniesienia się na tamto forum, ale mi srednia wieku nie przeszkadza na bb, chociaz trochę od niej odbiegam a i wykształcenie według mnie nie ma nic do rzeczy. Wszystkie mamy maja podobne problemy. A po tych słowach Anik bardzo duzo straciła w moich oczach. Miałam Ja za fajna i mądrą dziewczynę ale chyba sie pomyliłam. Inteligentne osoby nie obmawiają nikogo za plecami tylko mówia wprost o co chodzi. A przeciez każda z nas ma coś za uszami i jednych lubi się mniej a innych bardziej. Ale takie słowa.... zawiodłam się. ::)

reklama
Z resztą jak to świadczy o takiej osobie, która wypomina innym wykształcenie czy wiek. Ktoś tu chyba rozumy pozjadał.

Aniulka pisze:
A po tych słowach Anik bardzo duzo straciła w moich oczach. Miałam Ja za fajna i mądrą dziewczynę ale chyba sie pomyliłam. Inteligentne osoby nie obmawiają nikogo za plecami tylko mówia wprost o co chodzi. A przeciez każda z nas ma coś za uszami i jednych lubi się mniej a innych bardziej. Ale takie słowa.... zawiodłam się. ::)
a mnie wkurzyło, nie lubie takich sytuacji

WITAJCIE!!

...jestem oburzona tym co TAM przeczytałam...
ciekawe jakie wyksztalocone i inteligentne są te osoby które nie potrafią szczerze napisać tego co myslą, tylko innym du** obrabiać za plecami
Nie ładnie Paniusie, nie ładnie...

ANIKU vel MORWA ... pewnych rzeczy przyzwoitość nie pozwala komentować...

...mam nadzieje ze dyskusja na ten temat odbedzie sie na naszym forum... chyba ze Paniusie są tchórzami...

...wiecie co Dziewczyny...nie wiem jak Wy ale mnie to strasznie zdenerwowało...
rozumiem ze Laski mogą mieć jakieś wlasne zdanie...ale dlaczego tutaj tego nie napisaly...
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

...ludzie sa różni...

... w galeryjce co raz to nowe śliczne buziaczki...
Cudowne te nasze dzieciątka :D :D :D :D

Olafkowi i Natalce przesylamy 100 całusków ( :-* :-* :-* :-* :-* :-*) od Julki...

reklama
Dla Olafa i Natalki ogromne całuski!

Dziewczyny, dajcie link do tego wątku, w którym laski pisały o Martynce? Widziałam wcześniej , ale nie chce mi się grzebać, chętnie się tam wypowiem :mad:

Do góry