reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
izis pisze:
Grooha podoba mi się twój pokój przytulny,fajnie urzadzony ::) no Olaf już kawał chłopa ;)
Koreczek hihihi czadowy ten kapelusik ;D
druga babcia to chyba twoja mama bo podobna zgadłam? ::)

dzięki izis, szkoda tylko, że taki malutki i ciężko nam się pomieścić we troje.

zauważyłam na zdjęciach jaką masz fajową tapetę na kompie, super.

Dziewczyny teraz to chyba wszystkie mamy swoje dzidzie na komputerze jako tapetki?

Koreczek, biedna to twoje malenstwo, jesli to kolki. Nie ma chyba nic gorszego, jak maluszek cierpi. Przechodzilam to samo, nam pomogl infacol.
Grooha, pokoik macie milutki ;) My rowniez gniezdzimy sie w czworke w jednym pokoju ::) Efekt jest taki, ze mam poobijane nogi, bo aby dostac sie do lozeczka, musze przeciskac sie kolo naszego lozka. ;D
Chyba wiekszosc z nas ma na tapecie dzieciaczki, my jeszcze ustawilismy sobie tapety z bablami w telefonach ;D taklie male skrzywienie rodzicow ;D

Ja mam na kompie tapetę z małą, tatuś w pracy też :)
na telefonie jeszcze nie ale już szukałam odpowiedniej fotki ;)

odebrałam dzisiaj wyniki badań, morfologia i mocz ok

Natalia prawdopodobnie dostała rozwolnienia od kropelek na kolki
bo działają rozkurczowo na jelitka albo matka znowu coś nie tak zjadła
i tak się biedna namęczyła :( :( :(

Koreczek - Twoja niunia ślicznie wygląda w kapelusiku a towarzystwem babci chyba już była znudzona.... ;D
Grooha - Twój Olaf taki długi na zdjęciu, wielki chłopak z niego wyrośnie ile ma już wzrostu??

My dziś znowu na wizycie u pediatry. Pleśniawki powróciły już mnie cholera jasna bierze....skąd one u małej się biorą. Pani doktor zasugerowała, że może za sterylnie ją chowamy...tz. mniej sterylizacji butelek i smoczków :mad:
Dziwne właśnie z brudu one powinny powstawać a nie z czystości. Teraz dała nam płyn fioletowy i witaminkę C. Mam nadzieję, że to pomoże. Waga natalki to 5200.
Ostatni tak marudziłam, że mała nie chce spać. A wczorajsza noc ...pełne i miłe zaskoczenie dla rodziców. Mała usnęła o 20.30 i obudziła się dopiero na karmienie o 5.30, pobawiłam się z nią godzinkę i znowu kima do 9. :laugh:
Czy wasze dzieciaczki też już się ślinią??
Natalka śpi na brzuszku na pieluszce....i po godzinie spania ta pieluszka jest już strasznie zamoczona ale nie chcę ją budzić aby pieluszkę wymieniać. Mam nadzieję, że nic jej się nie stanie.

reklama
Do góry