reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anineczka, gdyby nie podpis pod zdjęciem, to wzięłabym Antka za babkę cholernie śliczniutką, a tu proszę, chłop jak malowany.
Nasz Krzyś to taki rasowy facet, małe uszy, aby kiedyś nie słuchać gderania żony lub żon i duuuuży nos bo ponoć po nosie widać co się ma w portach ;D

Majka ma odwrotnie, duuuże uszy, aby słyszeć kiedy mąż nalany wraca, no i mały nos ,a by go nie czuć...

reklama
Winiu, Krzyś 3 dni temu też miał atak jakiegoś białego paskudztwa, najpierw na wargach od wewnątrz, a potem już na policzkach w środku i nawet na dziąsełkach, wszystko to w ciągu jednej doby brało. No więc Aphtinem po każdym karmieniu gazikiem przecierałam aż krewka się pokazywała i dzisiaj jest czysto, ale tak boję sie przestać smarować, że to iabesltwo wróci...U nas Krzyś złapał pleśniawki chyba po kuracji antybiotykiem, widać za mało lakcidu mu dawałam. Dajesz swojej gwiazdeczce Lakcid albo inny probiotyk ?

A no i dwa razy dziennie 1ml nystatyny wcieram.

Co do ślinienia Krzysiek też się budzi z mokrą pieluszką pod buzią, ale brałam to za nagle pojawiające się ulewanie ( dotąd nie ulewał) bo z mojego mleka zmiana na przepysznie pachnący i smakujący Nutramigen...

Joanka podaję jej tylko witaminki C i D, nystatyne już stosowałam dwa razy, pleśniawki znikały i na nowo się pojawiały.

Joankaja to sie smieje ze moj maz chociaz ladne dzieci robi ;). Mam nadzieje ze nie bede miala tlumu synowych w przyszlosci. :D
Winia mysle ze moja siostra Oliwka w przyszlosci nie bedzie zbytnio demoralizowac swojego siostrzenca, ale moze na imprezy beda razem smigac.

Anineczka pewnie, że będzie Antek śmigał z ciotką na imprezki...a mama nic nie będzie mówiła...bo on pod opieką cioci zawsze będzie. ;D

reklama
Izisahh dziewczyny.Starczy tych komplementow bo moj Antek w samouwielbienie wpadnie.Kazdy dzieciaczek jest sliczniutki. i pomyslec ze jeszcze nie dawno dzieci nie robily na mnie najwiekszego wrazenia. jak to sie mowi"instynkt macierzynski to jest to!" Jak dziwnie zmieniaja sie nasze charakterki kiedy pojawa sie na swiecie taka kruszynka.Oczywiscie na ta dobra strone.Zycie bysmy oddaly za te nasze skarbenka

Do góry