reklama
A
Anik
Gość
Zapomniałam napisać ci Ineczka żebyś zmierzyła w pupci ale oczywiście nie tym termometrem do ucha. ;D
Fajne te termometry ale strasznie drogie.
a
Fajne te termometry ale strasznie drogie.
a
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dzisiaj dzionek byl spokojny tylko dlatego że prawie cały czas nas podwórku ciekwe jaki będzoie wieczorek :-[
flo pisze:Flo ale mnie zawstydziłaś aż mi głupio.... :-[ :-[ :-[
Aniulka wcale nie miałam takiego zamiaru, to tylko komplement
mam nadzieję że moja Natalka też będzie mogła się ładną mamusią pochwalić na chrzcinach
a co do łukaszka.. nam też bardzo się podoba będzie chłop w kobitach przebierał oj będzie...
HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D
A za komplementy pod adresem Łukaszka jeszcze raz diękuję :laugh: :laugh:
Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... : : : ;D ;D
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... : : : ;D ;D
wiesz, że chyba wolałabym drugą dziewuszkę
nie wiem dlaczego :
może to jakieś przeczucie ;D
Izis ładna ta ciocia w niebieskiej bluzie ;D
i ubiera sie w takie kolory jak ja ;D
ładnie ma pomalowane oczy
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
izis zgadłaś ;Dizis pisze:Grooha podoba mi się twój pokój przytulny,fajnie urzadzony : no Olaf już kawał chłopa
Koreczek hihihi czadowy ten kapelusik ;D
druga babcia to chyba twoja mama bo podobna zgadłam? :
reklama
HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D
Aniulka jak ostatnio Natalia dała mi trochę odetchnąć to dopiero do mnie dotarło do jakiego stanu się doprowadziłam
i zamiast tak "po prostu" się za siebie wziąć
to ja się zadręczam oglądaniem zdjęć wrześniowych mamuś
a tak z innej beczki, bylam z małą na kontroli u ortopedy i jak zobaczył że małą pionowo trzymam to powiedział że do 5 miesiąca tylko w poziomie nosić
a moja dzidzia się karze po komnatach prowadzać, i nie poziomo, bo wszystko musi widzieć
Podziel się: