reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anik Milenka dostala od chrzstnego z Wiednia, sama bym sie na ten wynalazek nie skusila, a tak to teraz tylko mierze i sie stracham ;D

reklama
Zapomniałam napisać ci Ineczka żebyś zmierzyła w pupci ale oczywiście nie tym termometrem do ucha. ;D
Fajne te termometry ale strasznie drogie.
a

flo pisze:
Flo ale mnie zawstydziłaś aż mi głupio....  :-[ :-[ :-[

Aniulka wcale nie miałam takiego zamiaru, to tylko komplement  ;)
mam nadzieję że moja Natalka też będzie mogła się ładną mamusią pochwalić na chrzcinach  :p

a co do łukaszka.. nam też bardzo się podoba  :) będzie chłop w kobitach przebierał oj będzie...

HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D

A za komplementy pod adresem Łukaszka jeszcze raz diękuję :laugh: :laugh:

Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... ::) ::) ::) ;D ;D

Grooha podoba mi się twój pokój przytulny,fajnie urzadzony ::) no Olaf już kawał chłopa ;)
Koreczek hihihi czadowy ten kapelusik ;D
druga babcia to chyba twoja mama bo podobna zgadłam? ::)

Aniulka pisze:
Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... ::) ::) ::) ;D ;D

wiesz, że chyba wolałabym drugą dziewuszkę :D
nie wiem dlaczego ::)
może to jakieś przeczucie ;D

Izis ładna ta ciocia w niebieskiej bluzie ;D
i ubiera sie w takie kolory jak ja ;D
ładnie ma pomalowane oczy ;)

reklama

HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D

Aniulka jak ostatnio Natalia dała mi trochę odetchnąć to dopiero do mnie dotarło do jakiego stanu się doprowadziłam
i zamiast tak "po prostu" się za siebie wziąć
to ja się zadręczam oglądaniem zdjęć wrześniowych mamuś :) :) :)

a tak z innej beczki, bylam z małą na kontroli u ortopedy i jak zobaczył że małą pionowo trzymam to powiedział że do 5 miesiąca tylko w poziomie nosić :(
a moja dzidzia się karze po komnatach prowadzać, i nie poziomo, bo wszystko musi widzieć :(

Do góry