reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

A ja dzis byłam w Smyku bo odbywały sie tam targi młodych rodziców były spotkania z położnymi i lekarzami różnych specjałności z Instytutu Matki i Dziecka i dowiedziałam sie czegoś co mnie barzdzo ucieszyło a mianowicie że;
-czerwone plamki i krostki które zaczynały wychodzić Kubusiowi zaraz po karmieniu to żadne uczulenie poprostu jak dziecko je to wykonuje wysiłek i mogą z tego powodu pojawiac się właśnie takie ślady a mówiła mi o tym specjalista dermatolog więc myślę że zna się na rzeczy ::)
a odnośnie leżenia główki tylko na prawym boku to lekarz powiedział że odkształecenie zaniknie a dzidzię starać się kłaść na lewym boczku ale nie jest ogólnie to żaden problem :)
A Melanie dzieki za tego linka ale już wiem że to nie żadna skaza uffffff

reklama
Izis Kubulek dostał pultasków, nie? widać na pierwszych 2 fotkach pulatasie ;D
A Ty masz taką figurę, że szok,
no ale co ja się dziwię...
jak Ty w ciąży wyglądałaś idealnie ::) to czego się spodziewać po ciąży...

Melanie jak zwykle ślicznie wyglądasz i Paris też. Gdzie ona ma tą wysypkę co??? Chyba w Twojej wyobraźni ;D ;D ;D

Asiunia fajne fotki a najlepsza ta z calowaniem złotej rybki w akwarium. ;) ;) Gratulacje z okażij miesiąca.

My jutro kończymy 4 tygodnie ;D ;D

helo, dziekuje aniulka :)

melanie super zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!paris sliczna kobietka:)

uciekam do malego mam z nim rpoblemy , ma olbrzymie kolki , nie spi wcale do tego doszly zaparcia i nic nie pomaga nawet lewatywa.................straszne to jest nikomu nie zycze zeby dzidzia sie tak meczyla...
no i nerwy tez puszczaja ale co zrobic jakos musimy przetrwac... ::) ::)

pozdrawiam was bede wpadac.

Kociak wszystkie fotki zamieszczamy w wątku galeria wrzesniowych dzieciaczków. Same fotki, bez komentarzy. Komentarze piszemy sobie tutaj, w wątku dzieci wrzesniówek

reklama
przeczytałam wszystko co napsałyscie
dzieki wielkie za gratulacje
nawet niewiedziałam ze urodziłam najwiekszego chłopaka z wrzesniówek
ciezko było wypchnac takie bobo wielkie ;)

Do góry