reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Marta to skoro wszystko nadrobiłas to teraz pisz jak najczęściej. Wkleiłam Marcelka na pierwszą stronę ale jak chcesz to wykasuję i poczekam na inne zdjęcie. A tak po cichu to mój Łukasz był ciut większy ale chylę czoła przed Tobą bo Ty urodziłas Marcelka sama a ja miałam cesarkę ;)

Melanie tak myslałam, maż męża magika fotografika i umie zrobić takie bajery a ja zwykły laik... no i nie mam czasu żeby tak się pobawić. Więc moj Łukasz trądzikowy pokazal sie w całej chrostkowej okazałości :) ;)

Nie wątpie Marteczko ;D
Martusia jeśli masz, to wklej nam jeszcze jakieś fotki Marcela

Aniulka ale Łukaszek sie zmienił i jest super podobny do taty zwłaszcza na 2 fotce - podoba mi się ten Twój przystojniak

Kociak kupe lat Cię nie było, pisz co u Ciebie :)

Dzięki Melanie, ale którego przystojniaka masz na myśli?? ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Poprosze ojca, zeby mi zeskanował jakieś zdjęcie Kuby jak miał 4 tygodnie i Wam pokażę jacy sa podobni moi przystojni chłopcy :laugh: :laugh: ( ale to nie dzisiaj bo musze się wybrac do rodziców)

przepraszam Aniulka, przeoczyłam że Twój Łukaszek był wiekszy ;)
co do porodu to tydzień na tyłku nie siadłam, głowa Marcela 36 cm
jezeli dobrze pamietam to główka Paris też???

Marta nic nie szkodzi :laugh: :laugh: Łukasza główka też miała 36 ale ja się nie odzywam bo ja na tyłku mogłam siedzieć. ;) ;) Gorzej ze schodzeniem i wchodzeniem do łóżka i podnoszeniem mojego klopsika. Łóżko miałam takie wysokie, że miałam do niego dosunięty taki spacjalny stopień zeby mi było łatwiej ale to i tak była tragedia.

reklama
Do góry