reklama
Marta to skoro wszystko nadrobiłas to teraz pisz jak najczęściej. Wkleiłam Marcelka na pierwszą stronę ale jak chcesz to wykasuję i poczekam na inne zdjęcie. A tak po cichu to mój Łukasz był ciut większy ale chylę czoła przed Tobą bo Ty urodziłas Marcelka sama a ja miałam cesarkę
Melanie tak myslałam, maż męża magika fotografika i umie zrobić takie bajery a ja zwykły laik... no i nie mam czasu żeby tak się pobawić. Więc moj Łukasz trądzikowy pokazal sie w całej chrostkowej okazałości
Melanie tak myslałam, maż męża magika fotografika i umie zrobić takie bajery a ja zwykły laik... no i nie mam czasu żeby tak się pobawić. Więc moj Łukasz trądzikowy pokazal sie w całej chrostkowej okazałości
M
Melanie
Gość
Nie wątpie Marteczko ;D
Martusia jeśli masz, to wklej nam jeszcze jakieś fotki Marcela
Aniulka ale Łukaszek sie zmienił i jest super podobny do taty zwłaszcza na 2 fotce - podoba mi się ten Twój przystojniak
Kociak kupe lat Cię nie było, pisz co u Ciebie
Martusia jeśli masz, to wklej nam jeszcze jakieś fotki Marcela
Aniulka ale Łukaszek sie zmienił i jest super podobny do taty zwłaszcza na 2 fotce - podoba mi się ten Twój przystojniak
Kociak kupe lat Cię nie było, pisz co u Ciebie
Dzięki Melanie, ale którego przystojniaka masz na myśli?? ;D ;D ;D ;D ;D
Poprosze ojca, zeby mi zeskanował jakieś zdjęcie Kuby jak miał 4 tygodnie i Wam pokażę jacy sa podobni moi przystojni chłopcy :laugh: :laugh: ( ale to nie dzisiaj bo musze się wybrac do rodziców)
Poprosze ojca, zeby mi zeskanował jakieś zdjęcie Kuby jak miał 4 tygodnie i Wam pokażę jacy sa podobni moi przystojni chłopcy :laugh: :laugh: ( ale to nie dzisiaj bo musze się wybrac do rodziców)
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Dzięki Melanie, ale którego przystojniaka masz na myśli?? ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
Marta nic nie szkodzi :laugh: :laugh: Łukasza główka też miała 36 ale ja się nie odzywam bo ja na tyłku mogłam siedzieć. Gorzej ze schodzeniem i wchodzeniem do łóżka i podnoszeniem mojego klopsika. Łóżko miałam takie wysokie, że miałam do niego dosunięty taki spacjalny stopień zeby mi było łatwiej ale to i tak była tragedia.
M
Melanie
Gość
nio ;D
tyle samiutko ;D
fajnie sie pchało nie Marta? ;D
tyle samiutko ;D
fajnie sie pchało nie Marta? ;D
Melanie pisze:Aniulka pisze:Dzięki Melanie, ale którego przystojniaka masz na myśli?? ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
reklama
M
Melanie
Gość
a z dziewczyn w Twojej rodzinie, to najbardziej podobasz mi się Ty ;D
Podziel się: