reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Anik pisze:
Właśnie Melanie miałam ci napisać jeszcze o czopkach - jak Filip miał za 3 razy takie fazy płaczu i nie umiała zasnąć wieczorem dawałam mu Viburcol - od razu działało- to czopki homeopatyczne więc nie uzależniają, używaja ich też w szpitalch (Filip dostał pierwszego dnia właśnie, bo ciężko przezywaliśmy te przenosiny).
Pozdr

dziekuję Anik :) właśnie wczoraj mi pediatra to polecił
ale dzisiaj miałam stres z zaaplikowaniem tego czopka - nie udało mi się a mała juz tak płakała, że przestałam ja męczyć :p :(

Inecza gratuluje sukcesu spanka na brzuszku :D
Paris prawie zawsze leży na brzuszku :)

a co do pralki, to normalnie szok
mogły sie poniszczyć Wasze najlepsze rzeczy :(
dobrze, że sie nic nie stało

aniabania ja tez bym Cie nie poznała na ulicy :)
nie zaczęsto pokazujesz fotki ale jak juz pokażesz, to w takich fajnych miejscach
aż by się chciało tam być ::)
to jest zapewne jakis park?

Koreczek, swietnie jesli bedzie parka ;D Tez chcialam, ale jak teraz patrze na mojego czupurka i fisiolka, to mysle, ze lepiej byc nie moze ;D
Twojej siostrze sczerze polecam wozek, jedna reka da sie prowadzic. Troche jest ciezki, wazy 16kg, ale ma wiele zalet. Mozna go zamowic z Londynskiego sklepu Mothercare i chyba dostawa jest za darmo ;D
Szczerze mowiac, od miesiaca dopiero czuje sie w pelni szczesliwa mama ::) Wczesniej ciezko bylo mi zaakceptowac nowa sytuacje i to, ze jestem w pewien sposob uzalezniona od mezczyzny (chocby finansowo) Jakas dziwna chyba jestem.

Melanie, ten park to moje ostatnie odkrycie ;D zaledwie 2 minuty od domku, nawet stawik z chinskimi karpiami jest ;D Jest to najczesciej nasze miejsce spacerow ;D

aniabania
zazdroszcze ci
masz takie 2 super coreczki i mieszkasz w super miejscu
piekne okolice tylko pozazdrosc
Melanie tez masz super lasek :D
a ja mam tylko bloki i domy w okolicy
No i zapomniala bym o starych babciach co wypadaja przez okno zeby tylko wiedziec co sie dzieje ::)

reklama
Koreczek mała fajnie wygląda w różowym z mamusią na zdjęciu - jakby klaskała
a jaka Ty juz jesteś chuda ::)
rączki masz takie sczupłe :)
pozadrościc :)

Do góry