reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Wszystkiego najlepszego dla Paris!!!
Zazdroszcze wam dziewczyny tez bym chciala ogladac kupki mojego malenstwa mam nadzieje ze juz niedlugo dzisiaj stuknelo mu 1250 :)
czyli idzie do przodu :)
pozdrawiam i fajnusie te wasze dizeciaczki :)
Koreczek nadal mieszkasz w Piekarach ?

reklama
Pediatra telefonicznie polecił mi zastosowanie czopków uspokajających ::)
narazie jst spokój , więc luz
ale dlaczego moje dziecko jest takie niespokojne :( :(
cholera a ja myślałam, że ominą mnie takie rzeczy :p

Melanie własnie chcialam tez napisac o odkurzaczu. My mamy wieczory bardziej nerwowe. Wczoraj myślałam że Łukasz jest niespokojny bo jest głodny i na siłę go chcialam nakarmić, mimo, że jadł niedawno. dzisiaj wykapowałam, ze to nie z głodu. Dałam mu smoczka, połozyłam do łóżeczka i głaskałam po główce i... po rączkach i to głaskanie po raczkach go uspokoiło i zasnął, smoczka sam wypluł i wcale nie był głodny. Trochę to trwało zanim się uspokoił ale nie płakał. I nie wyjmowałam go co chwile z łóżeczka tylko tam leżał a ja go głaskałam, bo zauważyłam, ze jak go wyjmuje to zaczyna szukać i robi sie jeszcze bardziej nerwowy.

DziOObek jeszcze naoglądasz się kupek Aleksa. Gratuluje wagi. Skoro ładnie przybiera to znaczy, ze ładnie rośnie i sie rozwija Super!! Gratulacje dla naszego wrzesniowego wcześniaczka! Oby tak dalej. A Ty tez trzymaj się dzielnie i wal śmiało jak w dym do nas ze wszystkim co Ci lezy na serduszku. :laugh: :laugh:

Melanie, mam nadzieje, ze malej nic nie jest i sa to zwykle humorki ::) Moja Maja jest takim nerwuskiem, domaga sie w ten sposob uwagi. Podobniez wczesniaki czasami tak maja. Podczas karmienia nawet glowy nie moge od niej odwrocic, musze mowic do niej i calowac bo inaczej placze ::) Oj, co ja mam z ta kochana kruszyna ;D
Anik, Koreczek, ja w Katowicach mieszkalam, teraz niestety znacznie dalej :(

P.S.
U nas suszarka sprawdza sie znakomicie ;D Kilka minut i baki odpadaja ;D Odkurzacz rowniez przypadl im do gustu ;D

U mnie tez wieczory sa "pelne wrazen", dziewczeta potrafia szalec od kapieli, az do 24ej. Wczoraj uspalam je trzymajac na piersiach, a pozniej polozylam na brzuszki. Dzieki temu smyki w ogole sie nie budzily i spaly smacznie do 1-szej, a ja mialam wreszcie czas na kapiel ;D

reklama
Do góry