reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Tyle dzisiaj napisałyście że boję sie ze cos pominę.

Tunia Rozalka jest przepiękna!!!! No i to samo zauważyłam co dziewczyny: śliczna pościel.

Koreczek Twoja Daria z dnia na dzień piękniejsza i gratulacje dla siostry bliźniaków. Oj będziecie mieć wesoło ;)

Ineczka szkoda ciuszków a facet hmmm... bez komentarza bezmózgowiec jakiś żeby tak kłamać ::) ::) No i teraz czekasz na nowego, zdrowego fachowca, czy juz masz sprawną pralkę?/

Siwasek będzie dobrze. A powiedz no kochana dlaczego robili jej to usg główki??? miała jakieś niepokojące objawy??

Siwasek podłączam sie do pytania Aniulki
i mam jeszcze jedno - dlaczego nastapił ten wylew?
Całe szczęście, że to nic takiego :)

Ineczka to chyba faktycznie jakas plaga psujących sie pralek nam te się popsuła ale my mamy 3 w domu ;D, więc nie ma kłopotu
Co za gnojek zasmarkany przyjechał do Twojej pralki >:D
ten u mnie był nadzwyczajnie wścipski - ciekawski
wszystko go interesowało
a najbardziej spienił mnie tym, że pomyślał, iż pracowniczka, która go wpuściła do domu, to moja mama >:D działa to na mnie jak płachta na byka :p

pralka czeka na nowego serwisanta do jutra i dowiem sie czy ten z dzisiaj czegos jeszcze nie uszkodzil trzaskajac ze zlosci czym sie dalo jak go przepedzalam, jeszcze bezczelnie trzasnal drzwiami
to strasznie przykre, ze on nawet nie zdawal sobie sprawy co zrobil
siwasek a ktos wam zasugerowal usg glowki czy sama poszlas?
moja mala byla bardzo wymeczona porodem i tez sie zastanawiam czy nie pojsc

Ineczka oby nie przysłali Ci tego samego serwisanta ;D ;D ;D

Ponieważ ja mam dwa skarby, którymi mogę sie chwalić a starszy synuś jest listopadowy, to wkleję tutaj jego fotkę z dzisiejszego spaceru ;D ;D ;D
24mz.jpg

reklama
Do góry