reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie pisze:
[a co do pralki, to normalnie szok
mogły sie poniszczyć Wasze najlepsze rzeczy  :(
dobrze, że sie nic nie stało
Melanie niestety musialam przezalowac, bo puscilam kolorowe rzeczy w tym wiekszosc prane po kupieniu : 2 kombinezoniki i kilka nowych ciuszkow

ale to nic
jak zamawialam serwisanta to podkreslalam, ze musi byc 100% zdrowy, bo mam malego bobaska i jeszcze jak dzis wchodzil to sie go spytalam, czy aby napewno nie kaszle, smarka itp.
i ch.. sklamal, zaczal mi kaszlec w lazience i drania wywalilam
opier... jeszcze tych w biurze, ze dopuscili do takiej sytuacji, mimo ze prosilam
ale co mi z tego
chory facet wtargnal do mojego domu, czasu nie cofne
zdenerwowalam sie na maksa
i juz czuje, ze mnie gardlo boli z tego darcia i nerwow
teraz wietrze mieszkanie i wychodze na spacer zeby odpoczac

Melani jeszcze nie do końca taka szczupła ,ale dwa tygodnie po porodzie weszłam w ciuszki z przed ciąży :)
Dziękuje za komplement:)

aniabania wyobrażam sobie że początek był bardzo trudny, ale teraz to już z górki :p

izis dziękuje:*

Tunia ło jacie jaka fajna Rozalcia
musze powiedzieć, że ma wypasioną pościel i wiem co mówię, bo sie naszukałam się - oglądałam tysiące pościeli ;D

Dziewczyny urocze macie dzieciaczki!!1
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. Nie obyło się bez płaczu. Jednak nie trwał on zbyt długo. Za to cały dzień była bardzo marudna i niespokojna. I jestem ciekawa jaka będzie nocka???
Natalka waży już 4600 g a obwód jej główki wynosi 38 cm. Prawie wszystkie czapki za małe - więc trzeba się wybrać na zakupy ;D

Ojejciu biedna Natalka ja idę we wtorek i strasznie się boję już mi się chce płakać jak pomyślę jaki Kubus będzie wystraszony :(

reklama
Tunia gratuluje ślicznej córeczki :) :) :)
Moja Iga waży juz 3920g i duża z niej dziewucha :) byłayśmy na usg głowki okazało sie że prawdopodobnie Iga miała podczas porodu wylew w możgu II stopnia, i ma przez to ma poszerzoną lewa komore w mozgu(11mm), norma jest do 9mm. Teraz Iga musi byc pod opieką neurologa ale lekarze uspokajaja ze wszystko bedzie ok, i że takie wylewy nie pozostawiaja śladów, tym bardziej ze u igi nie ma śladów krwi co też oznacza ze wszystko jest w porządku. Mam nadzieje.
pozdrawiam wszystkie wszesniowe mateczki ( i te co urodziły później ale mialy termin na wrzesien też!!!) ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry